Se fac înscrieri pentru programul Femina

Program de dezvoltare a femeilor

În perioada noiembrie 2013 – aprilie 2014 Fundaţia Comunitară Oradea va implementa programul Femina, un program care are ca scop dezvoltarea femeii pentru ca aceasta să-şi construiască viaţa pe care a visat-o.

Prin programul Femina, femeile vor putea, conştient, să facă schimbări asupra stilului de viaţă, de abordare asupra situaţiilor cu care se confruntă, de exprimare. Se va urmări creşterea încrederii în sine, creşterea capacităţii de adaptare la noile situaţii care apar pe parcursul vieţii, de gestionare a conflictelor interne şi externe. Femeile vor conştientiza că doar de ele depinde să îşi construiască viaţa aşa cum şi-o doresc, impactand vieţile tuturor celor cu care vor intra in contact.

Astfel, vor fi organizate 4 „Seri de Feminitate” susţinute de femei de succes, în cadrul cărora participarea publicului feminin va fi gratuită.

Totodată, vor fi formate 9 echipe de mentorat, între 9 femei alese prin program şi 9 femei de succes, care vor derula impreuna un program individual de coaching si mentoring.  Pe o perioadă de 3 luni se va desfăşura Programul individual de coaching si mentoring. Nu în ultimul rând, se va identifica şi implementa de fiecare echipă un proiect cu impact în comunitate.

Femeile care vor sustine „Serile de Feminitate, programele individuale de coaching si mentoring, se vor implica şi vor contribui la dezvoltarea potenţialuli femeii în comunitatea orădeană sunt:  Mihaela Tatu – Realizator media/TV; Lumiţia Popa– Director general Active Job Consulting; Anca Dodescu – Profesor universitar Facultatea de Ştiinţe Economice Oradea; Florica Cherecheş– Deputat Parlamentul României; Sorina Bradea – Senior consultant RoMarketing SRL; Ligia Burtă – Director Centru de Transfuzie Sanguină; Oana Mudura – Director Digi24 Oradea; Codruţa Bala – Director Resurse Umane, Celestica România şi Andreea Maier – Director Executiv Fundaţia Comunitară Oradea.

Programul este adresat tuturor femeilor din Oradea, iar înscrierile se fac la numărul de telefon nr. 0741/709.008, la adresa de email: info@fundatiacomunitaraoradea.ro, sau prin completarea formularului disponibil pe site-ul Fundaţiei Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/programe/fondul-femina/inscriere-femina/

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu