Prins la frontieră cu aproape 5000 de pachete cu Viagra ascunse în autocar

Vama Borş / Sursa foto: bihon.ro

Captură mai puţin obişnuită la Punctul de trecere a frontierei Borş unde un bărbat de 33 ani din Mureş a fost prins de poliţiştii de frontieră cu 750 de ţigări de foi şi 4720 de plicuri cu pastile de potenţă ascunse într-un autocar.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea, comisarul şef Dan Lazăr, captura a fost făcută miercuri seara, în jurul orei 22, când bărbatul, aflat la volanul maşinii, s-a prezentat la intrarea în ţară.

„La controlul specific efectuat, în cala de bagaje a autocarului s-au descoperit un colet în care se aflau 4720 plicuri inscripţionate medicamente pentru tratarea disfunctiilor erectile, şi alte două colete cu 750 de ţigări de foi”, a declarat Lazăr.

Şoferul nu a putut prezenta poliţiştilor documente de provenienţă pentru produsele transportate, însă a recunoscut că îi aparţin şi că le-a adus cu scopul de a le comercializa în ţară.

„Întreaga cantitate de bunuri, cu valoarea estimată de 60.160 lei, a fost reţinută în vederea confiscării”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ITPF Oradea.

Totodată, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal de ţigări nemarcate dar şi o amendă de 1000 lei pentru negoţul cu pastile erectile fără documente de provenienţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu