Concurs de desene pe asfalt. Salvatorii de la SMURD în imaginaţia copiilor

Tema concursului a fost "Salvatorii de langa noi"

Zeci de elevi şi-au demonstrat talentul la desen, dar şi dragostea pentru cei care în orice minut din zi sau din noapte sunt pregătiţi să salveze vieţi, salvatorii de la SMURD. Astfel, în parcarea unui mall din Oradea, elevi din clasele primare, dar şi liceeni s-au înscris la un concurs a cărui temă a fost “Salvatorii de lângă noi”.

Pe 12 octombrie, SMURD Bihor împlineşte 20 de ani de activitate. Cum o astfel de cifră rotundă merită aniversată, evenimentele au început mai repede cu o săptămână, personalul de la SMURD dorind să se  apropie mai mult de popuilaţie, dar şi să le arate oamenilor că pe lângă muncă au alte preocupări şi pasiuni. SMURD Bihor a dat startul evenientelor cu un concurs de desene pe asfalt, dedicat tinerilor.

În parcarea Lotus Center s-au adunat zeci de concurenţi care au încercat să arate, prin desen, ce înseamnă pentru ei SMURD. După mai bine de o oră, cât a fost timpul  dedicat concursului, asfaltul gri a fost colorat, roşul fiind culoarea predominantă. Un desen care i-a impresionat pe salvatorii prezenţi a fost cel pe care stătea scris SMURD te iubim!!!.

Trei dintre cei mai talentaţi participanţi au fost premiaţi, dar niciun concurent nu s-a întors acasă fără mici atenţii oferite din partea organizatorilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu