Comisarul şef Alin Haniş este oficial şef al Poliţiei municipiului Oradea

Alin Haniș a fost împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Oradea în luna mai

Împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Oradea în luna mai, ca urmare a pensionării fostului şef, comisarul şef Ioan Lenghel, comisarul şef Alin Haniş a devenit acum oficial şeful instituţiei. Marţi, ofiţerul a participat la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei, fiind declarat admis.

Împuternicit la comanda Poliţiei municipiului Oradea în luna mai, ca urmare a pensionării fostului şef, comisarul şef Ioan Lenghel, comisarul şef Alin Haniş a devenit acum oficial şeful instituţiei.

Marţi, ofiţerul s-a prezentat în faţa comisiei de examinare, la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei şi a fost declarat admis urmând ca şeful Inspectoratului de Poliţie Bihor să semneze numirea lui definitivă la comanda Poliţiei Oradea.

Ofiţerul lucrează în Poliţia municipiului Oradea din 1997 şi a fost, pe rând, şef peste Biroul de Cercetări penale, Biroul de Ordine Publică, iar apoi şef al Poliţiei municipiului Beiuş. Din 2010, comisarul şef Alin Haniş a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Oradea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu