Circulaţie oprită în centru Oradei. Urmează trei zile de distracţie

Zilele oraşului opresc circulaţia în centru

Circulația pe tronsonul cuprins între strada Independenței și Traian Moșoiu (zona Făt Frumos) precum și strada Vasile Alecsandri va fi închisă traficului auto din această dimineaţă şi până duminică seara la ora 23.00. În schimb, orădenii vor avea parte de concerte, lansarea a 900 de baloane, artificii şi multă distracţie.

Primăria Oradea a luat această măsură datorită evenimentelor din cadrul festivalului Toamna Orădeană.

Tot în cadrul Toamnei Orădene, vineri seara, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iubitorii de folclor se vor putea bucura de un concert de muzică populară ai cărui invitaţi speciali sunt artiştii Dumitru Fărcaş, Nicolae Furdui Iancu, Dinu Iancu Sălăjanu, Sava Negrean Brudaşcu, spectacolul fiind prezentat de îndrăgitul cântăreţ Aurel Tămaş.

Întrucât biletele la spectacol s-au epuizat, în faţa Casei de Cultură va fi instalat un ecran de dimensiuni mari, pe care se vor transmite live concertele desfăşurate în sală, accesul publicului în zonă fiind liber.

Sâmbătă seara, de la ora 19,  de pe platoul din fata Casei Sindicatelor vor fi lansate 900 de baloane care vor simboliza cele 900 de ani de la atestarea documentara a oraşului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu