Bolnav de cancer, un bătrân s-a împuşcat în cap cu arma de vânătoare

Sursa foto: ziarulring.ro

Un bătrân de 84 de ani din satul Boiu a murit duminică seara după ce s-a împuşcat cu propria armă de vânătoare. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că acesta suferea de o boală incurabilă şi s-a sinucis.

Tragedie în satul bihorean Boiu. Duminică seara, un bătrân de 84 ani s-a sinucis pe veranda casei, împuşcându-se cu propria armă de vânătoare. Totul, la doar câţiva metri de soţia şi fiul său vitreg, care se aflau în locuinţă.

Auzind bubuitura, cei doi au ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Când şi-a descoperit soţul plin de sânge, bătrâna a leşinat. Fiul bărbatul a sunat imediat la 112, iar în scurt timp la locul tragediei a sosit un echipaj al Poliţiei municipiului Salonta împreună cu un procuror.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru necropsie.

„Nu există suspiciuni de omor. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, subcomisarul Alina Dinu.

Din primele cercetări, potrivit unor surse judiciare, bătrânul şi-a pus capăt zilelor pentru că suferea de cancer pulmonar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu