Beat şi supărat că l-a părăsit soţia, un bărbat a încercat să-şi violeze fiica de 11 ani. Fetiţa a fost salvată de fratele ei

Sursa foto: forefugees.com

Caz revoltător în comuna bihoreană Popeşti, unde un bărbat de 38 de ani a ajuns în arest după ce şi-a brutalizat propria fiică de 11 ani, încercând să o violeze.

Incidentul s-a petrecut  miercurea trecută, iar bărbatul, Traian Gug, a fost întrerupt de băiatul său mai mare, de 13 ani, care a venit cu o oră mai devreme de la şcoală, şi auzind strigătele surorii sale a intrat în camera acesteia.

În acel moment, bărbatul s-a ridicat în grabă şi a ieşit, însă băiatul a sunat imediat la 112, pentru a sesiza cele întâmplate.

Dus în faţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor şi, ulterior, în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă, Gug şi-a recunoscut fapta încercând să se justifice prin faptul că, la momentul respectiv, a fost beat şi nu a judecat ce face, având în cap doar faptul că…. nu a mai întreţinut relaţii sexuale de la plecarea soţiei sale.

Femeia plecase de câteva luni din locuinţă, din cauza scandalurilor pe care acesta le provoca la beţie şi intentase chiar proces de divorţ, solicitând custodia copiilor pe care individul a refuzat să-i lase să plece.

În faţa judecătorului, Gug a descris şi momentul violului, povestind cum şi-a dezbrăcat fiica de la brâu în jos, fără să ţină cont că aceasta se zbătea şi plângea, cum a încercat să întreţină cu ea relaţii sexuale, fixând-o de mâini de pat şi cum  a fost întrerupt de fiul său, care a intrat peste ei.

Magistratul care a analizat solicitarea de arestare a admis-o pe loc, Traian Gug fiind arestat pentru 29 de zile.

În încheierea de arestare, judecătorul a adus ca argument că „astfel de fapte ilustrează lipsa oricărei preţuire faţă de valorile apărate de legea penală ceea ce face ca inculpatul să prezinte un pericol real pentru comunitatea în care trăieşte”.

Totodată, potrivit încheierii de arestare, „reacţia organelor judiciare se impune a fi una severă motiv pentru care apreciem ca doar o măsură  privativa de libertate este aptă să ducă la restabilirea sentimentului de siguranţă socială”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu