Autocar cu 21 de copii, răsturnat în județul Bihor

Un autocar cu 21 de copii și trei adulți s-a răsturnat în zona Piatra Craiului, în județul Bihor, conform Digi24 Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar copiii au fost scoși din autocarul răsturnat. Unul dintre ei s-a ales cu o contuzie a gleznei. „Restul copiilor nu prezintă leziuni posttraumatice care să le pună viața în pericol sau să ridice probleme deosebite”, a declarat, la Digi24, Adriana Bălan, medic SMURD. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, Camelia Roşca, accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 1 (E 60), în zona Piatra Craiului. Din primele informaţii a reieşit că autocarului i s-au defectat frânele şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Un autocar cu 21 de copii și trei adulți s-a răsturnat în zona Piatra Craiului, în județul Bihor, conform Digi24

Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar copiii au fost scoși din autocarul răsturnat. Unul dintre ei s-a ales cu o contuzie a gleznei.

„Restul copiilor nu prezintă leziuni posttraumatice care să le pună viața în pericol sau să ridice probleme deosebite”, a declarat, la Digi24, Adriana Bălan, medic SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, Camelia Roşca, accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 1 (E 60), în zona Piatra Craiului.

Din primele informaţii a reieşit că autocarului i s-au defectat frânele şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu