Ajutorul de încălzire: chitanța ține loc de adeverință

Adeverinta se elibereaza la Primarie

Orădenii care solicită eliberarea adeverinței din registrul agricol pentru completarea dosarului de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței nu trebuie să stea de două ori la coadă.

O dată ce au achitat taxa pentru eliberarea adeverinței, nu mai este nevoie să revină pentru a intra în posesia ei. Dosarele se pot depune la Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO), fiind nevoie doar de copia chitanței care atestă achitarea taxei pentru eliberarea adeverinței, alături de certificatul fiscal eliberat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bihor.

Adeverința va fi transmisă către ASCO de Primăria Oradea, astfel că cetățenii nu mai trebuie să revină la ghișeu pentru obținerea ei.Dosarele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei se pot depune la ASCO până în data de 20 noiembrie.

Începând cu data de 28 octombrie, ASCO preia cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei aferente sezonului rece 2013-2014. Potrivit prevederilor legislaţiei în vigoare, persoanele care au domiciliul stabil situat pe raza altei unităţi administrativ-teritoriale trebuie să depună o adeverinţă de negaţie eliberată de primăria de domiciliu, din care să rezulte că nu au depus cerere pentru acordarea acestui tip de ajutor, precum şi adeverinţa de venit eliberată de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bihor.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu