Top 10 cei mai urmăriţi preşedinţi de consilii judeţene pe Facebook

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, are peste 11.000 de fani pe reţeaua de socializare/ Foto: Facebook

Dacă ieri am realizat un top al celor mai bine urmăriţi primari de pe celebra reţea de socializare, astăzi este rândul celor 41 de preşedinţi de consilii judeţene.

La nivelul acestora, lupta e mult mai strânsă decât la cea a edililor de oraşe reşedinţă de judeţ. Din cei 41, doar 13 nu au cont pe Facebook, iar cei din top 10 sunt destul de apropiaţi ca număr de fani pe cel mai mare site de socializare din lume.

La fel ca la nivelul primarilor şi aici, în majoritatea cazurilor se ocupă o anumită persoană de respectiva pagină.

Vă invităm să vedeţi cei mai urmăriţi zece preşedinţi de consilii judeţene pe Facebook

1. Nicuşor Constantinescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este cel mai urmărit dintre cei 41 de şefi de judeţe. Cu un număr relativ mic de poze şi cu o ultimă postare din 30 iunie anul curent, Constantinescu este urmărit de 11.149 de persoane.

2. Marian Oprişan. Pe poziţia a doua îl regăsim pe şeful judeţului Vrancea, cu un număr de 10.902 urmăritori. Marian Oprişan este mult mai activ decât ocupantul primei poziţii, cu multe poze şi filmuleţe, fiind un concurent puternic pentru Nicuşor Constantinescu.

3. Ciprian Dobre. 6.905 este numărul de fani pe care îl are preşedintele din Mureş pe Facebook. Pe pagina acestuia se regăsesc multe fotografii, de la evimente la care a particpat sau pe care le-a organizat, plus 52 de note personale.

4. Marin Bîgiu. Cel mai important om al judeţului Buzău este urmărit de 5.918 persoane pe site-ul de socializare. Din primii patru preşedinţi de consiliu judeţean, Bîgiu are cea mai recentă postare, 24 iulie.

5. Dragoş Benea. Consilul Judeţean din Bacău are preşedintele în top 5. Benea are 5.777 urmăritori pe Facebook.

6. Horea Uioreanu. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj are la activ 5.612 de persoane care-i urmăresc postările. Uioreanu are trei postări doar pe ziua de ieri, aşadar este un preşedinte activ pe Facebook. De asemenea, pe pagina acestuia se găsesc o mulţime de fotografii, precum şi o trimitere spre contul de Twitter.

7. Cornel Popa. Nu mai puţin de 5.250 de fani are preşedintele din judeţul Bihor. “La multi ani America !”, a fost ultima postare a lui Popa, luna aceasta, cu ocazia zilei naţionale a Americii.

8. Ion Dumitrel. Primarul municipiului Alba-Iulia nu are cont pe site-ul de socializare, însă Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba are, şi este în top 10, cu 4.999 de fani.

9. Zamfir Ciceu. Principalul om al judeţului Maramureş este puţin sub colegul Ion Dumitrel, având cu 15 fani mai puţin, 4.984 la număr.

10. Emil Moldovan. Ultimul clasat în top 10 este preşedintele Consiliului Judeţean din Bistriţa-Năsăud, care este urmărit de 4.745 de persoane.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Horea Uioreanu, cel mai bine urmărit din nordul Transilvaniei”]1. Horea Uioreanu. Judeţul Cluj cu 5.612 fani
2. Cornel Popa. Judeţul Bihor cu 5.250
3. Zamfir Ciceu. Judeţul Maramureş cu 4.984
4. Emil Moldovan. Judeţul Bistriţa-Năsăud cu 4.745
5. Adrian Ştef. Judeţul Satu-Mare cu 1.106
6. Tiberiu Marc. Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj nu are pagină de Facebook[/stextbox]

 

De asemenea, vă prezentăm şi un top al celor mai puţin urmăriţi preşedinţi de consilii judeţene

1. Vasile Mustăţea. Cei mai puţini fani pe Facebook îi are preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu cu număr de doar 40 de persoane.

2. Ion Cilea. Nici şeful din judeţul Vâlcea nu stă mai bine, având 66 de urmăritori pe site-ul de socializare.

3. Ion Călinoiu. La rândul său, nici preşedintele judeţului Gorj nu trece de borna de 100 de fani, având doar 93.

4. Ioţcu Nicolae. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad a postat ultima dată pe 10 iulie anul curent, dar numărul urmăritorilor pe Facebook este de doar 140.

5. Ioan Cindrea. Cel mai important om al judeţului Sibiu este urmărit de 147 de oameni.

6. Gheorghe Bunea Stancu. Ultima postare a şefului din judeţul Brăila dateză din 10 mai 2012, iar efectele inactivităţii sale se văd, doar 162 de urmăritori.

7. Sorin Frunzăverde. Judeţul Caraş-Severin este slab reprezentat pe Facebook, preşedintele Frunzăverde, având nu mai mult de 338 de fani.

8. Culiţă Tărâţă. 744 este numărul de persoane care îl urmăresc pe preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

9. Marian Petrache. Omul care ocupă poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov este destul de activ pe Facebook. Petrache are o colecţie impresionantă de albume foto şi foloseşte diverse aplicaţii, însă numărul de urmăritori este unul relativ mic, 884.

10. Adrian Ştef. Fotografii, filmuleţe, evenimente şi postări dese. Acesta este bilanţul şefului judeţului Satu-Mare, având în total 1.106 de oameni care îi urmăresc pagina de Facebook.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu