Spanioli interesați să investească în Cluj

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, alături de Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, s-a întâlnit astăzi, 25 iulie 2013 cu un grup de investitori spanioli interesați de afacerile din România.

Oamenii de afaceri spanioli sunt interesați să investească în proiecte de ordin medical, mai exact în proiectului Spitalului Regional de Urgenţă Cluj şi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, conform unui comunicat de presă al Instituției Prefectului Cluj.

La întâlnirea care a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, a fost prezent și un reprezentant al Companiei GrupoVera care reprezintă interesele a 60 de firme spaniole specializate în lucrări de infrastructură rutieră, feroviară, construcţii urbane, dezvoltare aeroporturi. Firmele spaniole doresc să investească în proiectul Autostrada Transilvania, proiectul Drumul Rapid în regim de autostradă Sebeş – Turda, proiectul Trenul metropolitan, proiecte de modernizare a drumurilor judeţene şi proiecte de dezvoltare a parcurilor industriale din judeţul Cluj, conform comunicatului de presă.

În perioada următoare investitorii vor deschide la Cluj-Napoca un sediu de firmă și un spaţiu menit pentru prezentarea echipamentelor de tehnică medicală.

Distribuie:

Postaţi un comentariu