O idee inedită. Crowd surfing cu ajutorul unei bărci gonflabile la Electric Castle: „Love saves the day”

Foto: Electric Castle

Firma care se ocupă în mod oficial (și coordonează toate efectivele) de securitate în cadrul Electric Castle, Blackhawk Security, s-a făcut responsabilă ieri noapte, în jurul orei 00:00, de un moment cu totul inedit, savurat din plin de castelanii aflați în acel moment în fața scenei The Boiler, dar și de o adolescentă curajoasă care s-a lăsat purtată într-o barcă gonflabilă, pe brațele publicului. Cum le-a venit ideea, dar și ce mesaj au dorit să transmit cei de la Blackhawk, aflați în cele ce urmează, chiar de la aceștia.

„Firma noastră a încercat dintotdeauna ca, pe lângă siguranța acordată participanților la evenimente (spectatori, artiști, organizatori), să încercăm cât de mult putem să le îmbunătățim și experiența pe care o au, să îi ajutăm să se distreze. Initial am pornit cu crowd surfing „tradițional” la concertele de metal, iar acum am decis să folosim o barcă gonflabilă pentru că se potrivește mai bine cu specificul Electric Castle și oferă mai multă siguranță celui care se află în ea. Dorim ca publicul participant la evenimente să capete încredere în personalul de securitate și să știe că suntem acolo pentru a-i ajuta să aibă o experiența cât mai frumoasă posibil. Plus, la câte glume referitoare la înotat prin noroaie și ploaie au fost, am considerat ca un „surf” cu barca pe brațele publicului ar fi un răspuns amuzant”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Oana Dinu, Marketing Manager.

Mesajul transmis: „Love saves the day”

„Credem că toți suntem aici împreună pentru a ne simți bine, pentru a ne respecta unii pe alții. Au fost destul de multe comentarii negative din cauza ploii și a nămolului, dar noi credem că printr-o atitudine pozitivă, practic prin „iubire față de aproape” și prin înțelegere putem trece peste orice”, a explicat Oana, de ce mesajul acțiunii a fost  „Loves saves the day”.

În barca gonflabilă a urcat o fată  curajoasă, de altfel prima persoană care le-a oferit organizatorilor  un răspuns pozitiv.

„Capul răutăților”, cel care a venit cu ideea inedită și care a făcut tot posibilul ca această să nu rămână o simplă idee, ci un vis devenit realitate, este Andrei Irode, directorul general al firmei.

Aviz amatorilor! Experiența se va repeta și în această noapte, la Disco Modern, în jurul orei 00:00. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu