Atenție! Motor! Comedy!

UPDATE 2 Filmul a început în jurul orei 19.20, după ce a fost făcută prezentarea festivalului și a avut loc o intervenție a primarului Emil Boc: „Vizionare plăcută și have fun cu ar zice românul”, a spus acesta pe scena cinematografului Florin Piersic.

Sala a fost plină, biletele fiind epuizate. Filmul a avut o durată de aproximativ 90 de minute și așa cum era normal, a stârnit hohote de râs.

„Filmul a fost foarte bun. Ne-am distrat foarte bine și a avut un final neașteptat. Chiar mi-a plăcut”, a spus o femeie prezentă la film.

După ieșirea din sala de cinema, participanții au fost invitați să voteze filmul fiind împărțite pliante de către organizatori.


UPDATE 1: În aceste momente invitații calcă covorul roșu din fața cinematografului „Florin Piersic” pentru a putea viziona filmul de deschidere Enough Said în regia lui James Gandolfini.

Printre inivitați se află și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a venit însoțit de soția lui.

PA110126


Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj începe vineri, 11 octombrie cu o proiecție de gală unuia din ultimele filme în care a jucat James Gandolfini, „Enough Said”.

Evenimentul va avea loc la Cinema „Florin Piersic” începând cu ora 19.00. Printre actorii filmului se numără Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener și Toni Collette. Deschiderea este în memoria James Galdolfini, care a încetat din viață în această vară.

„James Gandolfini, în unul dintre ultimele sale roluri, este atât de amuzant și natural în această comedie că îți dorești să fi avut mai multe șanse să-și arate această latură pe marele ecran”, spune Peter Travers, critic pentru revista Rolling Stone.

Producția prezintă povestea unei mame divorțate, Eva (Julia Louis-Dreyfus), care nu este mulțumită de faptul că fiica ei urmează să plece la facultate. Îl întâlnește pe Albert (James Gandolfini) – un bărbat simpatic şi amuzant ce se confrută la rândul lui cu problema singurătății. Pe măsură ce relația lor se dezvolă, Eva o întâlnește pe Marianne (Catherine Keener), noua ei clientă ca maseuză. Marianne pare aproape perfectă, singurul ei defect fiind că se plânge mereu de fostul ei soț. Eva pune la îndoială relația cu Albert pe măsură ce află adevărul despre bărbatul care tocmai a ieșit din viața lui Marianne. „Enough Said” este un film despre relaţii și problemele lor, încredere, prejudecăţi, o comedie caldă despre viaţă, se arată pe site-ul oficial Comedy Cluj.

Prețul unui bilet este de 9 lei respectiv 7 lei pentru studenți, elevi și pensionari.

Începând cu ora 19.00, transilvaniareporter.ro va relata în timp real de la gala de deschidere.

Mai jos puteți vedea trailerul filmului de deschidere:

Distribuie:

Postaţi un comentariu