Electric Castle în fotografii (III). Rudimental, într-o formulă extinsă, în premieră pentru România. „Feel the love”, apogeul show-ului

Foto: Bereczky Sándor

Peste 69.000 de petrecăreți au trecut porțile castelului în primele trei zile de festival, urmând ca în această seară domeniul contelui Banffy să devină neîncăpător, întrucât pe scenă vor urca mult așteptații The Prodigy, Cat Empire și Sigma.

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Publicul Electric Castle s-a dovedit deschis la experiențe inedite și a demonstrat că apreciază și stiluri muzicale noi: orchestra Notes & Ties a dat startul serii de sâmbătă și a oferit o notă de culoare prin muzica unor filme celebre precum „Game of Thrones / Urzeala tronurilor”, dar și printr-o variantă orchestrală a hit-ului Prodigy „Smack by bitch up”, o avanpremieră la punctul culminant al acestei ediții de festival.

Dub Pistols/ Foto: Vlad Cupșa

Dub Pistols/ Foto: Vlad Cupșa

Cei mai mari fani al festivalului, britanicii Dub Pistols au făcut un adevărat spectacol. Barry Ashworth le-a mulțumit fanilor pentru prezența numeroasă: „Mă bucur că m-am întors la Electric Castle! Bine am revenit acasă!”.

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Prezenți pentru prima oară pe domeniul Banffy, Rudimental a adus la castel experiența unui spectacol live, într-o formula de 11 artiști, în premieră pentru România. Apogeul spectacolului a fost melodia „Feel the love”, imnul Electric Castle din acest an. Piesa a fost cântată de zeci de mii de oameni care și-au ridicat mâinile în aer și au format inimi, răspunzând întrebării „Can you feel the love, Electric Castle Festival?”.

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

DSC_1072

Foto: Maria Man

DSC_1064

Foto: Maria Man

DSC_1047

Foto: Maria Man

DSC_1005

Disco Modern /Foto: Maria Man

DSC_0922

Foto: Maria Man

DSC_0921

Rudimetal / Foto: Maria Man

DSC_0914

Foto: Maria Man

DSC_0911

Foto: Maria Man

DSC_0830

Foto: Maria Man

DSC_0810

Un lac secundar, izolat, in zona de food court, după ce problema noroiului a fost rezolvată în zonele cheie/ Foto: Maria Man

Dacă în cea de-a doua seară,   o tânără s-a lăsat purtată pe „brațele publicului” într-o barcă gonflabilă,   sâmbătă barca a călătorit singură

Dacă în cea de-a doua seară, o tânără s-a lăsat purtată pe „brațele publicului” într-o barcă gonflabilă, sâmbătă barca a călătorit singură

Citiți povestea bărcii aici: O idee inedită. Crowd surfing cu ajutorul unei bărci gonflabile la Electric Castle: „Love saves the day”

Electric Castle în fotografii (II). Curcubeu și lasere pe cerul Bonțidei. Pelerinele se pun în cui, cizmele rămân „în picioare”

Electric Castle în fotografii (I). Plouă, e frig și e noroi, dar petrecerea-i în toi

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu