Două companii din Cluj, în clasamentul DeloitteTechnology Fast 500TM EMEA, topul celor mai dinamice firme

Team building Life is Hard

Companiile clujene Life Is Hard SRL și Fortech au fost incluse în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500, realizat în 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), împreună cu încă cinci companii din România, dintre care trei din București (Bittnet Systems, Softelligence, Teamnet), una din Sibiu (ITNT SRL) și una din Baia Mare (Trencadis). Firmele din Cluj-Napoca s-au clasat pe pozițiile 362 (Life is Hard) și 420 (Fortech) în acest top.

Raportul stabilește ierarhia celor mai dinamice entități publice și private, care își desfășoară activitatea în tehnologie,  media, telecomunicații, domeniul farmaceutic și tehnologii curate, pe baza veniturilor obținute pe o perioadă de cinci ani. Cele șapte firme locale au înregistrat o creștere medie de 575%.

Angajații Fortech Cluj iau parte la un eveniment în cadrul firmei.

Angajații Fortech Cluj iau parte la un eveniment în cadrul firmei.

„Suntem impresionați să vedem atâtea companii românești în clasamentul din acest an. Prezența lor este o dovadă că acestea își propun să aibă drept motor de creștere inovația – un deziderat extrem de dificil într-un mediu de afaceri atât de competitiv. Totodată, demonstrează că au strategii de dezvoltare globală și că își pot măsura forțele cu organizații impresionante, care au, cu certitudine, acces la resurse mult mai generoase. Dorim să-i felicităm pe toți pentru că fac parte dintr-o ligă atât de puternică”, a spus Alina Mirea, Partener Deloitte și coordonator local al proiectului.

Șase dintre companiile românești prezente în clasament au aplicat inițial pentru programul regional CE Technology Fast 50, încheiat în octombrie anul acesta, iar una a aplicat direct pentru programul EMEA: Bittnet Systems din București, care s-a clasat pe locul 333, cu o creștere medie de 489%.

life is hard

Cea mai bună poziție înregistrată de o companie românească în acest clasament o are ITNT SRL din Sibiu (locul 115), care a înregistrat o creștere medie de 1.433% și care s-a clasat pe locul al IV-lea în competiția regională Fast 50.

Anul acesta, România are în top cu cinci companii mai mult, comparativ cu 2013.

România – Deloitte 2014 Technology Fast 500

 

Poziția Compania Rata de creștere Sector de activitate Oraș
115 ITNT SRL 1.433% Internet Sibiu
333 Bittnet Systems 489% Telecomunicații/Networking București
355 Softelligence 459% Software București
362 Life Is Hard SRL 453% Software Cluj-Napoca
389 Teamnet International SA 424% Software București
420 Fortech 403% Software Cluj-Napoca
465 Trencadis 362% Software Baia Mare

Teamnet International SA este prezentă în acest top a șaptea oră consecutiv, Fortech a doua oară.

Compania franceză de vânzare de bilete online Weezevent s-a clasat pe primul loc în clasamentul EMEA Deloitte Technology Fast 500TM. Cu peste 37.000 de utilizatori, Weezevent este o companie care activează în Franța, Elveția, Luxemburg, Belgia și Canada (Québec), oferind organizatorilor de evenimente o platformă online simplă și originală de a vinde bilete la evenimente. În ultimii cinci ani, Weezevent a avut o creștere medie spectaculoasă de 43.202%. Companiile prezente în clasamentul EMEA au înregistrat, în medie, o creștere de 1.700%, comparativ cu 1.500% anul trecut.  Cu 86 de firme în clasament, Franța are cea mai bună reprezentare, urmată de Marea Britanie, cu 67 companii și Benelux cu 60.

Clasamentul integral poate fi consultat aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu