Cum se vede din spațiu Electric Castle? Participanții la festival pot deveni „actori” într-un scurt-metraj interstelar

Festivalul Electric Castle, desfășurat la Castelul Banffy din Bonțida va deveni sâmbătă, 27 iunie, parte din proiectul global de scurt-metraj  #PepsiChallenge, un film epic, care va include imagini filmate cu sistemul Urthecast – primul sistem video full-color Ultra High-Definition din lume, situat la bordul Stației Spațiale Internaționale – având mii de consumatori din toată lumea în distribuție.

„Toti cei aflați la Electric Castle sunt invitați să urmărească și să se alăture proiectului #PepsiChallenge, participând la filmarea live de pe 27 iunie, ora 13.20, când satelitul echipat cu sistemul Urthecast va trece deasupra României”, transmit organizatorii.

Festivalul va deveni scena unde se va desfășura o coregrafie elaborată, vizibilă din spațiu, realizată cu ajutorul unei echipe de peste 200 de oameni și 4.000 de metri pătrați de pânze în culorile naționale.

„Suntem foarte mândri că România participă în acest proiect global, de o anvergură fără precedent. Este un proiect care sfidează convențiile și inovează pe toate planurile, inclusiv tehnologie, cinematografie și marketing. A fost o provocare să găsim cea mai ingenioasă soluție pentru a crea un mesaj vizibil din spațiu și suntem nerăbdători să vedem rezultatul final. Invităm toți românii să fie cu ochii pe Electric Castle, iar cei care participă la festival să vină accesorizați cu ii și pălării, pe 27 iunie, pentru a susține povestea acestui proiect unic”, a declarat Adriana Nestoriuc, Associate Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices România, citată de iqads.ro.

Premiera scurt-metrajului va avea loc în această toamnă. Filmul interstelar va îmbina imagini spectaculoase, muzică, tehnologie și poveste, fiind filmat în locuri și din perspective diferite, atât pe Pământ cât și în spațiu.

Proiectul face parte din campania globală Pepsi Challenge, desfășurată alături de vedete internaționale, cu provocări globale și locale prin care fanii Pepsi din întreaga lume sunt încurajați să sfideze convențiile, să trăiască intens și să transforme fiecare moment – mic sau mare – într-unul epic.

Sursa: www.iqads.ro

Distribuie:

Postaţi un comentariu