Cel mai mare showroom de auto rulate din România deschide o filială la Cluj

Leasing Automobile Cluj
Leasing Automobile Cluj

Din 10 Martie, începând cu orele 10:00, LeasingAutomobile.ro – cel mai mare showroom de auto rulate din România – va deschide şi la Cluj. Showroom-ul este situat pe strada Traian Vuia numărul 182 A.

Leasing Automobile Cluj este cel de-al treilea showroom, după cel de la Galaţi şi Arad, acesta venind în întâmpinarea clienţilor din centrul ţării. În cei 3 ani de activitate, compania a livrat peste 400 de autovehicule în aceasta zonă a ţării, motiv pentru care a ales să deschidă un punct de lucru în capitala Transilvaniei.

“Pe lânga conceptul de showroom pe care l-am implementat primii pentru auto rulate, clienţii noştri mai beneficiază şi de următoarele servicii : consultanţă leasing/credit; garanţie extinsă până la 2 ani; kilometri certificaţi, revizie gratuită la predare, asistenţă rutieră gratuită 1 an şi livrare gratuită oriunde în ţară. Aşadar, vă invităm sâmbătă, 10 Martie, ora 10:00, la deschiderea celui mai mare  showroom de auto rulate din Romania: Leasing Automobile Cluj, strada Traian Vuia numarul 182 A”, anunţă reprezentanţii companiei.

Mai multe detalii aflaţi de pe: www.leasingautomobile.ro / www.creditautomobile.ro

1 Comentariu

  1. milea says:

    doresc o masina 8+1 marca opel anfabricatie 2015-….2018
    Doresc sa o achizitionez in Lizin,programul Rabla Stare Rulata Km putini

Postaţi un comentariu