Sneakers bărbăteşti – Albi sau negri. Ce să alegi?

Încălţămintea sport se bucură în ultimul timp de o atenţie specială din partea designerilor, fiind adoptată cu mare succes în crearea unora dintre cele mai interesante şi originale outfituri masculine. Stiliştii o abordează cu mare lejeritate, îndepărtând graniţele formale care o poziţionau doar în zona sportivă. Astfel, îţi poţi purta perechea de sneakers preferată, nu doar atunci când faci sport, ci şi când vrei să îţi creionezi un look casual sau chiar unul office modern şi tineresc.

Confortabila pereche de sneakers

Încălţămintea sneakers, până nu de mult era produsă doar de brand-urile sportive. În prezent pot fi achiziţionate modele de sneakers barbati produse sub semnătura  companiilor  care au ales să fabrice încălţăminte sport, tocmai pentru a răspunde nevoilor masculine de a-şi personaliza ţinutele de zi sau formale. Astfel, modelele oferite de piaţa de specialitate sunt foarte variate, venind în întâmpinarea domnilor care doresc să-ţi personalizeze ţinutele prin confort şi prin design-ul special.

Ca şi cromatică, paleta este foarte amplă, însă pe palierul masculin, albul şi negrul tind să fie preferate. Perechile de sneakers înalţi sunt destinate pasionaţilor de baschet, iar dacă preferi să alergi,  se recomandă modelele  care permit poziţionarea corectă a piciorului în timpul alergării. Poţi alege sneakers din piele, pânză sau  de tip gum shoes, foarte important fiind  ca talpa să se plieze nevoilor tale.

O pereche modernă de sneakers cu talpă subţire este ideală într-o zi caldă de vară, pe când cei cu talpă mai generoasă  se vor potrivi zilelor ploioase. Indiferent dacă te poziţionezi în aria sportivă sau adopţi o pereche de sneakers în ţinutele casual, urban casual sau office,  albul şi negrul vor fi întotdeauna tonuri uşor de asortat. Indiferent de varianta aleasă, ţinutele tale vor dobândi un aer tineresc şi foarte modern.

Perechea neagră de sneakers 

Negrul este nuanţa care va cadra foarte bine cu ţinutele office. Alege să porţi o pereche de pantaloni drepţi din stofă, o cămaşă într-o cromatică neutră, adaugă un sacou uşor cabrat şi nu uita de perechea de sneakers.

Asortează tonalitatea închisă cu o servietă sau cu o mapă neagră, la fel de bine putând să îţi accesorizezi ţinuta cu un rucsac modern. Perechea de sneakers negri devine astfel parte din ţinutele tale office, fiind recomandată şi sezonului rece, atunci când o porţi purta alături de un palton trei sferturi sau de o geacă lungă. Negrul se va potrivi şi unei ţinute casual, alegând să porţi perechea de sneakers cu o pereche de blugi, un tricou basic şi o jachetă din piele.

Sneakers albi în outfit-ul masculin

O pereche de sneakers albi va completa perfect echipamentul tău sportiv, potrivindu-se oricărei cromatici. Însă dacă o adopţi în look-ul urban, o poţi include cu succes în ţinutele casual. Vei realiza un outfit foarte plăcut, purtând o pereche de pantaloni cargo cu un tricou sau o helancă, adăugând un hanorac modern şi perechea de sneakers comodă şi confortabilă. De asemenea, o pereche de sneakers albi vor forma un tablou plăcut şi modern, alături de o pereche de blugi decupaţi şi un sacou din in, ţinuta ideală pentru o seară în club.

Dacă te pregăteşti pentru o călătorie lungă şi obositoare, adoptă un stil relaxat, combinând blugii preferaţi cu o cămaşă sport, cărora le vei adăuga perechea de sneakers albi, o jachetă şi un rucsac practic.

Distribuie:

Postaţi un comentariu