S-a lansat La Spălătorie Pro: Servicii profesionale de spălare și curățare pentru companiile clujene

Companiile clujene care au nevoie de servicii profesionale de spălătorie și curățătorie au la dispoziție o variantă de ultimă generație: s-a lansat La Spălătorie Pro. Aceasta se adresează cu precădere domeniului HoReCa, sectorului industrial productiv și clinicilor medicale private. Sistemul funcționează foarte simplu: hainele sunt colectate de la sediul clientului, sunt curățate și livrate înapoi în cel mai scurt timp.

la-spalatorie-pro-logo-png

La Spălătorie oferă servicii de spălătorie și curățătorie profesionale, cu ajutorul personalului calificat în domeniu. Angajații provin din medii defavorizate, iar La Spălătorie Pro le-a oferit șansa unui nou start profesional. Compania pune accent și pe respectul față de mediu: detergenții folosiți nu conțin fosfați, enzime sau cloruri. De proveniență Germania, aceștia, sunt antialergenici, nu atacă pielea și nu distrug în timp țesătura sau materialul hainelor.
Cadou de bun venit: La Spălătorie Pro le oferă partenerilor o lună de gratuitate la toate serviciile de spălătorie și curățătorie la contractarea unui abonament de șase luni. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.laspalatoriepro.ro.

flyer_la-spalatorie_pro-imagine

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”.

Postaţi un comentariu