Românii din străinătate și familiile lor – întâmpinați de crăciunițele TransferGo

În această perioadă, înainte de sărbătorile de iarnă, când românii plecați la muncă în străinătate se întorc la familiile lor, două aeroporturi din țară au fost vizitate de crăciunițele TransferGo.

Ele au putut fi întâlnite în zona Sosiri din aeroporturile internaționale Cluj Napoca și Iași, colorând în roșu și galben o mare de copii nerăbdători să își vadă mama sau tatăl acasă, familii cu flori în brațe așteptându-și rudele de departe. Nu au venit cu mâna goală, ci aveau daruri pentru cei care veneau de departe, din țările unde au plecat să muncească și să le poată asigura celor de acasă un trai mai bun.

DSC-46

00006

Crăciunițele vedeau cum cei care au aterizat, rând pe rând, fugeau spre familiile lor și, după ce aceștia se îmbrățișau de bun venit, le ofereau o felicitare cu urări de sărbători și o jucărie pentru cei mici. La Iași, ele au transmis urările de bun venit prin cei care așteptau, pentru că avioanele din Marea Britanie au fost deviate din cauza ceții.

Bine ați venit acasă în siguranță și Sărbători Fericite, le spune o țară întreagă. Cu această ocazie, românii care s-au întors la familiile lor prin aeroporturile din Cluj Napoca și Iași au aflat că vor putea de acum încolo să îndeplinească mai ușor și mai rapid dorințele celor dragi de acasă cu un serviciu de transfer de bani cu doar £0.99.

00026_dada

Cât câștigă un client TransferGo care trimite £500 din Marea Britanie în România?

Un client care a trimis pe 21 Decembrie 300 lire sterline cu TransferGo către România a fost plăcut impresionat că destinatarul a primit 3132, 70 lei în contul din țară, cu 135 lei mai mult decât dacă ar fi trimis cash, respectiv cu 229 de lei mai mult dacă ar fi trimis direct prin bancă.

Cu TransferGo banii ajung în România, direct în lei, cu costuri minime direct în contul bancar al familiei sau prietenilor. Indiferent de suma transferată, se plătește doar o taxă fixă de 0.99 lire sterline sau 0.99 euro și banii ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare.

TransferGo a fost creat chiar de oameni care au fost în situația de a trimite bani în diverse țări și care erau nemulțumiți de serviciile existente pe piață. De aceea, și-au propus să schimbe lucrurile și să ofere un serviciu mai bun care să transfere bani dintr-un cont bancar dintr-o țară în orice cont bancar în altă țară. Banii trebuie să rămână la oameni.

TransferGo mulțumește pe această cale și Administrației Aeroporturilor de la Cluj Napoca și Iași pentru deschiderea arătată și pentru susținerea oferită în acțiunea aceasta de sărbători și nu numai.

Postaţi un comentariu