Meghan Markle este văzută drept viitoare candidată la alegerile pentru președinția SUA, care vor avea loc în 2024

Alegerile din SUA stârnesc tot timpul interesul oamenilor din toate domeniile, iar candidatura lui Meghan Markle nu ar fi exclusă.

Anul trecut, rapperul Kanye West își anunțase candidatura și îl dorea vicepreședinte pe colegul său de breaslă, Jay-Z. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Joe Biden a devenit noul președinte al SUA.

Totuși, pentru alegerile SUA din 2024 specialiștii au inclus pe listă câteva nume surpriză care ar putea aparea că posibili candidați.

Iar printre variantele apărute se află și ducesa de Sussex, Meghan Markle. Astfel, potrivit cotelor din secțiunea pariuri online NetBet, Markle are cota 201.00 să fie viitorul președinte al SUA.

Această prezență pe listă vine la câteva luni după ce Meghan Markle și Prințul Harry și-au anunțat intenția de a se retrage din rolurile pe care le aveau în familia Regală, din dorința de a deveni independenți din punct de vedere financiar și pentru a reuși să se împartă între activitățile din Marea Britanie și SUA.

Tocmai dorința lui Meghan de a petrece mai mult timp în SUA a dat naștere speculațiilor cu privire la o viitoare candidatură la alegerile prezidențiale.

Meghan Markle a scris istorie la ultimele alegeri din SUA

La alegerile prezidențiale programate în toamna anului trecut, Ducesa de Sussex a devenit primul membru din familia britanică regală care și-a exprimat votul. Și alte personalități au avut această posibilitate de-a lungul timpului, dar Meghan Markle a fost prima care și-a exercitat dreptul de a vota.

Markle este cetățean SUA prin naștere și nu a renunțat la cetățenie nici după ce a devenit membră a familiei regale britanice.

Înaintea lui Markle, și Wallis Simpson a avut această posibilitate de a vota la alegerile pentru președinția SUA, însă nu și-a exercitat dreptul. Ea a devenit Ducesă de Windsor după ce s-a măritat cu fostul rege Edward al VIII-lea în 1937. Edward a abdicat pentru a fi împreună cu Simpson, iar aceasta nu a fost niciodată acceptată în totalitate de familia regală.

De asemenea, chiar și în prezent sunt alte persoane care fac parte din familii regale ce au dreptul de vot la alegerile SUA, chiar dacă nu și l-au exercitat. În această situație se află Catherinee Oxenberg, fiica prințesei Iugoslaviei, dar și Ariana Asten, care s-a măritat cu prințul Yoel al Etiopiei.

Alte posibile candidaturi surpriză la alegerile SUA din 2024

Dacă Meghan Markle are șanse destul de mici să fie viitorul președinte al SUA, lucrurile stau oarecum diferit când vine vorba despre actorul Dwayne Johnson.

Acesta este considerat al optulea favorit la câștigarea viitoarelor alegeri, având cota 26.00. Iar Johnson a anunțat că ia în calcul o candidatură, în cazul în care oamenii își vor dori acest lucru.

Dwayne Johnson este implicat activ în politică și spune că va face și pasul spre o candidatură în cazul în care va simți că are sprijinul oamenilor.

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, este a noua favorită, având cota 29.00.

Pe lista cu posibili viitori candidați se mai află și actorul George Clooney. Și el are o implicare activă în politică. L-a susținut pe Joe Biden la ultimele alegeri, candidatul care a reușit să câștige, și este unul dintre prietenii fostului președinte Barack Obama.

De asemenea, rapperul Kanye West apare din nou pe lista cu posibili candidați, având cota 101.00 să fie viitorul președinte al SUA. Și șeful de la Facebook, Mark Zuckerberg, este o variantă luată în calcul de specialiști, care îi acordă tot cota 101.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu