Insignis, un loc magic unde clujenii pot să-şi achiziţioneze corpuri de iluminat, decoraţiuni şi mobilă pentru casă (A)

Deschis la începutul lunii octombrie a anului trecut, magazinul Insignis, situat pe strada Dacia nr. 4, în Cluj-Napoca, vine să deservească nevoile clujenilor cu privire la decorarea căminului. Fie ca vorbim de necesarele corpuri de iluminat sau obiecte decorative inedite, magazinul vă propune o gamă diversificata unde sigur veţi găsi ceva pe gustul dumneavoastră. Magazinul fizic are la baza partea de online care este disponibilă clienţilor din toată ţara, de mai bine de doi ani, astfel toate produsele pe care le regăsiţi aici pot fi comandate şi online. De altfel, acest magazin fizic este rezultat din dorinţa clar exprimata a clienţilor de a fi mult mai aproape de produsele Insignis, adică de a avea ceva palpabil.

Designul abordat este unul cu precădere vintage, pe numeroase decoraţiuni regasindu-se finisajul antichizat, însă cei de la Insignis sunt în contact permanent cu noile tendinţe în design şi astfel stilurile moderne, cum ar fi cel industrial, îşi regăsesc locul în gama de produse comercializate. Un segment care câştigă din ce în ce mai mult teren în piaţa amenajărilor interioare este cel al corpurilor de iluminat, astfel cei de la Insignis nu au putut neglija acest domeniu. Începând cu lămpile de tavan, veioze, lămpi de podea, mergând până la candelabre, niciun segment nu a fost neglijat, fiecare gamă din cele enumerate anterior fiind bine populată cu produse, astfel ca dumneavoastră ca şi client veţi avea de unde alege.

Magazinul este unul cochet, asemănător buticurilor pe care le descoperiţi pe străduţele marilor oraşe europene, căldura emanată de atmosfera creată în acest spaţiu fiind transmisă şi de personalul extrem de amabil şi politicos. Magazinul este deschis zilnic, între orele 10 şi 18, în timpul săptămânii, dar şi sâmbăta între 10 şi 14 pentru cei care au un program mai încărcat.

Fie ca sunteţi în procesul amenajarii propriului camin, fie că doar sunteţi în căutarea unei idei sau, de ce nu, a unui cadou pentru cei dragi, magazinul Insignis vă aşteaptă cu uşile deschise. De asemenea, pentru comenzi online vizitati site-ul www.insignis.ro

 

Postaţi un comentariu