Ford Fleet Partner – Soluţii auto complete pentru afacerea ta

Ford Fleet Partner este programul creat de Ford pentru a oferi soluţii complete pentru mobilitatea unui business. Beneficiezi de un mix de produse şi servicii pe care alături de consultanţii noştri îl poţi adapta afacerii tale.

Ce primeşti

Tehnologii inovatoare şi produse inteligente

Ford pune la dispoziţie flotei tale întreaga gamă de modele personale şi utilitare. Beneficiezi de cele mai avansate tehnologii auto la nivel de segment, create pentru o experienţă unică la volan şi scăderea costurilor de rulare.

În funcţie de specificul afacerii tale, consultanţii noştri te pot ajuta să faci cele mai bune alegeri.

Soluţii de finanţare cu dobândă 0%

RMB Inter Auto îţi oferă, alături de partenerii săi, o gamă completă şi variată de soluţii financiare pentru înnoirea flotei tale. Poţi alege soluţii de finanţare prin Ford Leasing, cu dobândă începând de la 0%, sau poţi alege orice altă companie de leasing.

Business Service Club

Este un program de servicii after sales dedicat pus la dispoziţia flotei tale de către RMB Inter Auto, împreună cu Ford România. Business Service Club îţi oferă service la standarde înalte, cât şi asistenţă profesionistă, beneficiind de intervenţii prompte şi eficiente, cu un efect vizibil asupra mobilităţii afacerii tale.

Soluţii personalizate

Consultanţii noştri te pot ajuta să îţi stabileşti nevoile de mobilitate pentru afacerea ta, primind astfel o ofertă personalizată.

Dacă doreşti o ofertă personalizată, ne poţi contacta, iar un consultat te va asista de-a lungul întregului proces, de la alegerea modelelor, până la soluţia de finanţare.

RMB Inter Auto – dealer autorizat Ford – Cluj-Napoca, Calea Tuzii nr. 152 şi Sânnicoară, Str. Clujului nr. 15. Telefon:0264.438.123 www.fordfleet.ro

Distribuie:

Postaţi un comentariu