Farmec și Alteța Sa Regală Principesa Maria susțin talentul pur românesc (P)

Cu peste 125 de ani de tradiție pentru frumos, Farmec, cel mai important producător local de cosmetice, susține tinerele talente din România. Astfel, compania clujeană a participat, în calitate de partener, la cea de-a 14 ediții a Festivalului de Film Internațional Transilvania 2015, prezentând programului ”10 pentru FILM”.

În virtutea colaborării cu Farmec, Alteța Sa Regală Principesa Maria, invitată de onoare la TIFF 2015, a luat parte la prezentarea participanților la programul ”10 pentru FILM”, program ce are ca obiectiv promovarea unor figuri noi în filmul românesc. „10 pentru FILM” îi vizează pe actorii care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema-ul românesc.

De asemenea, Alteța Sa Regală a oferit din partea Farmec premiul pentru Cea mai Bună Regie filmului „The Lesson” / „Urok”, regizat de Kristina Grozeva și Petar Valchanov (Bulgaria-Grecia).

Farmec este una dintre cele mai longevive și mai performante companii din România și deținător al unora dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire personală, precum Gerovital, Doina sau Farmec. Succesul companiei clujene are la bază talentul pur românesc și pasiunea celor peste 600 de angajați Farmec.

Distribuie:

Postaţi un comentariu