Ești din Alba Iulia? Acum și tu poți accesa Stailer să te programezi la un salon de beauty

Industria de hair and beauty a fost și este printre serviciile preferate de publicul larg. S-a demonstrat faptul că frecventarea saloanelor de beauty măcar de 2 ori pe lună poate reduce nivelul de stres și crește stima de sine. În plus, sunt puncte de întâlnire și de socializare, locuri în care îți poți crea noi legături, noi prietenii, poți învăța noi trucuri despre frumusețe și îngrijire și ești răsfățat de profesioniști.

Putem spune totodată că saloanele de beauty au devenit oaze de relaxare pentru tot mai multe femei, dar și pentru bărbați.

Industria aceasta este într-o continuă dezvoltare și ne impresionează de fiecare dată cu noi trenduri, noi tunsori, noi produse și așa mai departe.

În plus, aceste locații sunt vizitate în permanență de clienți, nu doar în perioada evenimentelor importante, având un flux continuu de clienți care își doresc o nouă schimbare de look.

Așadar, această industrie este foarte căutată și apreciată.

 

Stailer, aliat de încredere al industriei de beauty din România

Și pentru că industria beauty este într-o continuă dezvoltare, de curând a apărut și o platformă menită să eficientizeze programările la salon și nu numai. Și asta pentru că o problemă tot mai des întâlnită era faptul că cei care aveau nevoie de un serviciu de beauty erau nevoiți să sune cu cel puțin o săptămână înainte pentru a găsi un loc liber. Iar în perioadele aglomerate, de multe ori nu mai găseau nici un loc liber. Astfel că orele de sunat de la un salon la altul erau în zadar, fără rezultate. Acum, cu Stailer programările la salon au devenit o plăcere.

Intri pe platformă sau pe aplicație și vei găsi saloane de tuns pentru femei in Alba Iulia, îl selectezi pe cel potrivit ție, iar în mai puțin de 5 minute te-ai programat online.

Și nu trebuie să te programezi cu o săptămână înainte, o poți face chiar în aceeași zi.

Stailer nu înseamnă doar eficientizare de timp, ci și servicii de calitate, oferite de către stiliști cu experiență în domeniu.

 

Platforma este activă în 20 de orașe printre care Suceava, București, Brăila, Sibiu, Cluj Napoca și Alba Iulia, iar în curând va apărea și în alte colțuri ale țării.

Așadar, dacă ești în căutare de saloane de make-up in Alba Iulia, cu platforma Stailer le poți găsi mult mai ușor.

 

Te programezi gratuit

Stailer este o platformă 100% gratuită și oricine se poate programa la orice salon de beauty, ori de câte ori are nevoie. Nu te costă nimic nici dacă optezi și pentru crearea unui cont pentru a te bucura de și mai multe beneficii. Vei găsi aici toate detaliile necesare pentru fiecare salon în parte, precum ce servicii oferă, durata și prețul acestora, fotografii, locația prin Google Maps cât și recenziile celor care au utilizat deja platforma Stailer.

Tot mai multe persoane se pot bucura de serviciile platformei Stailer și își pot eficientiza timpul de programare la un salon. Pentru mai multe detalii dar și pentru a descoperi lista completă de orașe, accesează site-ul www.stailer.ro.

 

Date de contact: support@stailer.ro

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu