Cum să cumperi haine online? (A)

Cei mai mulți dintre noi nu suntem fashion icon, persoane care dau startul în modă și care îi inspiră pe alții, ci suntem acele persoane care au nevoie de inspirație atunci când ne alegem ținutele. Din fericire, există o multitudine de surse pe web. Iată doar câteva dintre cele mai bune modalități de a te inspira în materie de modă.

Pinterest

Probabil cea mai neprețuită resursă pentru orice, de la modă la design interior și nu numai, Pinterest este preferat de către foarte multe persoane în domeniul inspirării cu idei despre ce să cumpere. Deși puteți naviga pe această platformă folosind doar câteva cuvinte cheie ca ghid, este mai bine să urmăriți deopotrivă conturile influencerilor și caselor de modă.

De exemplu, consultarea contului unei anumite mărci nu îți va permite doar să vezi produse noi, ci îți va oferi și o idee despre cum să le porți și cu ce accesorii să le combini. Avantajul în plus este că s-ar putea să realizezi că ai deja câteva articole în garderobă care, atunci când sunt purtate într-un mod anume, te vor aduce la curent cu noile tendințe. Dezavantajul Pinterest este că poate fi copleșitor la început, motiv pentru care este important să îți creezi propriile șabloane și să fixezi elementele pe care le găsești și care îți plac, mai degrabă decât să derulezi la nesfârșit colecțiile altora.

Instagram

Pentru o experiență mai concentrată, Instagram este un depozit excelent de inspirație în modă. Cu toate acestea, ca și în cazul Pinterest, merită să fii selectiv în ceea ce privește pe cine urmărești, altfel ai putea fi inundat de opțiuni de stil potențiale nesfârșite. Este înțelept să urmărești o gamă restrânsă de modele, precum și mărcile care îți plac deja, atunci când știi ce domeniu al modei te interesează cel mai mult, și astfel vei constata că feedul tău nu este suprapopulat sau încurcat de un amestec de tendințe diferite. De asemenea, dacă ai un prieten la modă care pare să fie mereu înaintea lansării tendințelor, nu uita să-l urmărești și pe el. Uneori, cele mai bune și mai sănătoase descoperiri de modă vor veni din propriul cerc social, așa că nu îl neglija!

Youtube

Există o multitudine de vloggeri de modă de top care își fac treaba pe YouTube și, fără îndoială, principalul beneficiu al vizionării videoclipurilor legate de modă de la oameni care știu despre stil și industrie este că poți înțelege mai bine cum îmbrăcămintea și personalitatea se îmbină. Apoi, desigur, există clipuri de la evenimente de podium și o acoperire extinsă a spectacolelor mari din Paris, Londra, New York și mai departe. De la modă de ultimă generație până la stilul stradal de zi cu zi, YouTube are toate acestea și multe altele. Și dacă ai gusturi de nișă în special, există toate șansele ca acestea să fie satisfăcute pe această platformă. Reține că vizionarea de clipuri poate dura mai mult decât răsfoirea fotografiilor, așa că YouTube nu este neapărat cel mai eficient loc pentru a obține informații despre modă. Chiar și așa, pentru consumul de conținut de formă mai lungă, este ideal.

Blog-uri și site-uri de modă

În cele din urmă, am putea să vă recomandăm să folosiți resursele remarcabile pe care le oferă fashion blog-urile.  Acestea sunt lider în furnizarea de sfaturi și îndrumări în materie de modă cu privire la tendințele actuale. Tot ce rămâne este să începi să exploatezi resursele pe care le găsești online, mai degrabă decât să renunți la potențialul în modă pe care îl ai sau să cauți inspirație pe cont propriu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu