Cine o mai poate opri pe FCSB în Liga 1? Ce adversari au bucureștenii în drumul spre un nou titlu

FCSB este un club de tradiție în fotbalul românesc. Cu toate că ultimul lor titlu a fost în sezonul 2014-2015, performanța lor constantă și istoria bogată îi poziționează în fruntea listei favoriților. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare de cei care pun la pariuri pe Liga 1 pentru că de data aceasta FCSB pare capabilă să meargă până la capăt. În sezonul trecut, FCSB a terminat pe locul al doilea în playoff-ul campionatului și caută să își îmbunătățească performanța și să câștige titlul în acest sezon​​. Dorința de revanșă e mare, iar fanii sunt alături de echipă meci de meci, drept dovadă și deplasările unde ultrașii sunt numeroși. Totuși, o poate opri cineva pe FCSB?

Adversarii FCSB-ului: ce obstacole are de trecut?

CFR Cluj este o altă candidată importantă pentru titlul Ligii 1. Clubul din Cluj-Napoca a fost una dintre cele mai de succes echipe din fotbalul românesc în ultimii ani, câștigând titlul Liga I de cinci ori în ultimii șase ani. În sezonul trecut, CFR Cluj a terminat pe locul al doilea în sezonul regulat și pe locul al treilea în playoff-ul campionatului, demonstrând o constanță remarcabilă și o echipă solidă​​​​.

Farul Constanța este, de asemenea, printre favorite. Ei au creat o surpriză mare câștigând titlul în sezonul 2022-2023, fiind primul lor titlu în Liga României. Această performanță notabilă plasează Farul Constanța într-o poziție favorabilă pentru apărarea titlului și continuarea succesului lor recent​​, chiar dacă forma lor din acest sezon nu este cea mai strălucită.

CS U Craiova are, de asemenea, șanse la titlu. Deși a trecut mult de când au câștigat Liga I, performanțele lor recente și potențialul de a crea surprize îi fac o echipă de urmărit. Echipa a fost aproape de calificarea în playoff-urile campionatului în sezonul trecut, terminând pe locul al șaptelea și pierzând în finala play-off-ului european cu CFR Cluj​​​​.

Rapid București, este o altă echipă implicată în lupta de la vârful clasamentului, având în vedere istoria lor în competiție. Deși ultima lor victorie în Liga I a fost în sezonul 2002-2003, performanța lor solidă în sezonul regulat și în playoff-urile campionatului din ultimul sezon, precum și prezența golgheterului Marko Dugandzic, le oferă o bază solidă pentru competiția din acest sezon​​​​.

Fotbalul românesc, cu o istorie ce datează din 1909 și cu o competiție formată din 16 echipe, ne oferă în acest sezon o ediție absolut fascinantă.

Ediția cu numărul 106 a Ligii Românești promite să fie una captivantă, cu echipe precum FCSB, CFR Cluj, Farul Constanța, CS U Craiova și Rapid București în fruntea listei de favorite. Aceste echipe, fiecare cu propriile lor puncte forte și istoric, promit o luptă strânsă pentru titlul Ligii 1.

 

sursa foto: unsplash.com

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu