Chloë Thomas, inclusă în Top 10 comentatori de eCommerce din lume, și-a confirmat prezența la TeCOMM

În eCommerce, drumul real spre succes este acela de a înţelege în totalitate clientul.

Multe lucruri se schimbă și multe ramân la fel în eCommerce. Succesul în acest domeniu vine din a ști cum să te adaptezi la noutăți. Ce oportunități ar trebui să fie luate în considerare acum pentru a duce la creșterea afacerii din eCommerce în 2016 și în viitor?  Chloë Thomas (UK), specialist internațional în comerț online, inclusă în Top 10 comentatori de eCommerce din lume de către Power Retail (Australia) va fi prezentă ca şi speaker în cadrul TeCOMM – Conferinţa de eCommerce din 21-22 octombrie 2015, Cluj-Napoca.

Chloe Thomas UK

« Fiecare business are propriul său punct al succesului în eCommerce şi cred că ar trebui să includă (minim) cifra de afaceri, profitul şi cât de fericit eşti tu, cât de fericită este echipa ta, afirmă Chloë Thomas, cea care a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pași pentru vânzări online de succes, alături de alte cărţi destinate eCommerce-ului, gazda a eCommerce MasterPlan Podcast și consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din întreaga lume. Chloë este totodată și jurat în cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizările sale se numără peste 10 ani în eCommerce, atât ca și client, cât și în calitate de consultant.

În prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunităţile pe care persoanele care activează în domeniul eCommerce  ar trebui să le ia în considerare acum pentru a duce la creșterea afacerii în 2016 și în viitor. Chloë va accentua atât importanţa strategiilor care să te mențină în fața competiției, cât și oportunitățile tactice care să îmbunătățească performanțele de marketing.

Așadar ar trebui să căutăm să întelegem procesul de cumpărare online al clieților noștri prin intermediul afacerii noastre, și apoi să găsim cea mai potrivită modalitate de a consolida acest proces, cât și profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: câștigarea de noi clienți, păstrarea clienților existenți, dar și progresele tehnologice”.

 

Pe 21 şi 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La această ediție vor fi prezenţi specialiști naţionali şi internaţionali, printre care se numără reprezentanţi ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc. Conferinţa este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online sau îşi doresc un start-up pe acest domeniu, specialiştilor de marketing implicaţi în activitatea de online a business-urilor, specialişti/consultanţi în ecommerce, design/usability, promovare online şi SEO,  furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare şi de curierat.

TeCOMM 2015_Hope is NOT a strategy

 

Înscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor şi a agendei.

 

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.
Gold Sponsors:  Mastercard si FAN Courier.
Recommended payment processor: mobilPay
Sponsors: ProfitShare, Conectoo, MxHost, Mediatic, WensTravel.
 

Despre Libero Events
Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târgul Touristica.

Distribuie:

Postaţi un comentariu