Ce lingurițe sunt potrivite pentru a fi folosite de bebeluși? Cele de la Little Prints

Atunci când începe perioada de diversificare mulți dintre părinți trăiesc un val de emoții. Pe de-o parte este vorba despre emoția că gusturile și textura mâncării sunt diferite și nu știu sigur în ce măsură bebelușul va fi interesat de schimbare. Pe de altă parte, tot ce ține de ritualul de masă, de acum înainte, va însemna o altfel de rutină.

Printre altele, vă veți gândi serios la ce tipuri de lingurite pentru bebelusi să alegeți. Acestea trebuie să fie ușoare, practice, să nu prezinte vreun pericol pentru cel care le mânuiește. O alegere potrivită o veți face de îndată ce veți descoperi gama de astfel de produse de la Little Prints. Magazinul în cauză este unul dintre cele mai populare pe nișa de produse pentru bebeluși. Are în gama sa produse premium, a adus în România celebrul Bibs și acum, aliniate la standardele acestui brand danez, include în portofoliul său doar branduri de renume – printre care și brandul propriu.

Să revenim însă la lingurițele pentru bebeluși, tacâmul principal al bebelușilor ce descoperă și mâncarea solidă. Ce este util de ales, ce este sigur de ales?

 

Lingurițele din silicon, o alegere bună!

Bebelușii descoperă lumea înconjurătoare cu mâna, pipăind și simțind în palmele lor texturi și nu numai. Apoi gustă și au tendința de a băga în gură mai tot ce prind, inclusiv propriile degete. Așadar este oarecum firesc și natural, un instinct înnăscut, că vor preferă la masă să servească totul cu mâna.

Chiar dacă mare parte din meniul respectiv înseamnă mâncare împrăștiată, contează că cel mic își exersează independența și va încerca să se descurce singur când mănâncă. Să faceți totul ca la carte va însemna însă îi oferiți și tacâmuri. Puteți astfel alege lingurite din silicon. Acestea sunt unele dintre cele mai populare alegeri și pe bună dreptate: sunt baby friendly, au margini bine finisate și astfel nu rănesc pe cel care le mânuiește. Sunt mici și ușor de folosit.

În portofoliul de la Little Prints veți găsi, spre exemplu, lingurițe din silicon într-o varietate de culori delicioase. Pe acestea le puteți folosi împreună cu seturile de boluri și veți avea astfel tot ce vă trebuie la masa bebelușului. Dacă știți că este atras de o nuanță anume, iată un avantaj de care să vă bucurați pentru a-l atrage pe cel mic să încerce, să fie curios despre ce a primit în farfurie.

 

Cât de sigure sunt lingurițele din silicon

Desigur, nu orice linguriță din silicon este o alegere bună. Astfel, de preferat să verificați ce anume se află în componența acestora. În cazul celor pe care le veți găsi disponibile la Little Prints există o mențiune clară despre faptul că aceste accesorii nu conțin BPA, ftalați sau alți compuși chimici. Pot fi spălate cu ușurință, sunt rezistente și creează astfel un context optim pentru bebeluș – să mănânce, fără risc de accidentare.

 

Primele luni, primele încercări

Ce-i drept, primele luni de diversificare sunt mai degrabă o acomodare a celui mic la un nou meniu. Diferența este uriașă oricum, de la lapte ca unic aliment, la un meniu solid și variat. Aveți răbdare, lăsați bebelușii să încerce să se descurce și singuri. Tocmai de aceea în privința lingurițelor spre exemplu sau a altor accesorii din această categorie accentul cade mai degrabă pe aspect, design, mai puțin pe funcționalitate. Nu vă așteptați ca prima linguriță a bebelușului să fie adâncă.

După ce trece de un an și pentru el lucrurile devin mai serioase, se descurcă tot mai bine cu mânuirea unor tacâmuri de la Little Prints puteți alege seturile specifice: lingură și furculiță, cu mâner din plastic, special create pentru a fi un antrenament pentru cei mici. Asta pentru că imită mai bine forma tacâmurilor pentru adulți. Acestea sunt de asemenea disponibile în e-shop-ul littleprints.ro. De aici veți putea cumpăra de asemenea și seturi de recipiente, boluri, precum și articole vestimentare pentru bebeluși și copii.

Meseria de părinte este grea, nu vine la pachet cu instrucțiuni, însă în mod clar știți de la bun început că vă doriți doar tot ce mai bun pentru bebelușul vostru. Asta înseamnă automat că veți alege produsele de la Little Prints!

 

 

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Distribuie:

Postaţi un comentariu