Când vor avea loc cele mai importante meciuri de fotbal din 2021?

Dacă te fascinează sporturile, ai noroc pentru că există online pronosticuri fotbal care să te ajute să pariezi mult mai eficient, adică având șanse cât mai mari.

Fie că ești pasionat de fotbal, baschet, tenis sau orice alt sport, noi ți-am pregătit o listă cu programele calendaristice din acest sezon, mai exact, din toamna anului 2020, până în primăvara asta.

Pe lângă această listă, o să vă prezentăm și câteva competiții din afara perioadei precizate pentru ca voi să aveți idee despre cele mai importante pronosticuri fotbal azi. Vom avea o grămadă de competiții interesante și la care putem paria, deoarece toate au cote valoroase la pariuri.

 

Cele mai importante competiții sportive din 2021

  • Jocurile olimpice (23 iulie – 8 august 2021)

În anul 2020, Jocurile Olimpice de Vară trebuiau să se desfășoare la Tokyo, dar din cauza pandemiei, evenimentul a mai întârziat cu un an, astfel, competiția se va ține în anul 2021.

După ce Tokyo a găzduit evenimente sportive în anul 1964, aceștia și-au deschis din nou brațele găzduind acest eveniment sportiv. Din rațiuni comerciale, Jocurile Olimpice 2020 se vor desfășura de pe data de 23 iulie până pe 8 august 2021.

Dacă doriți să vedeți acest eveniment, se vor difuza ca de fiecare dată, în direct la TVR, televiziunea care prezintă de fiecare dată Jocurile Olimpice, indiferent dacă ele se desfășoară iarna sau vara. Înainte de a paria pe meciurile și echipele favorite, ai nevoie de cele mai exacte predictii fotbal.

  • Euro 2021 (11 iunie – 11 iulie 2021)

Având în vedere ce s-a întâmplat anul acesta, pandemia și-a pus amprenta și pentru Europeanul de fotbal, ediția cu numărul 16. Alt eveniment care a fost anulat cu un an. Trebuia să se desfășoare de pe 12 iunie până pe 12 iulie 2020, în 12 orașe europene.

În București se vor desfășura 4 partide, 3 pe care le întâlnim în grupa C, iar una din optimile din finală. Din păcate, anul acesta nu vom vedea România, deoarece aceștia nu s-au calificat la finală.

Cele 24 de naționale prezente la Euro 2021 vor fi: Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina, Spania, Franța, Turcia, Anglia, Anglia, Cehia, Finlanda, Suedia, Croația, Austria, Țările de Jos, Germania, Portugalia, Elveția, Danemarca, Țara Galilor, Macedonia de Nord, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Deși în echipa Portugaliei, întâlnim jucători precum Cristiano Ronaldo, Joao Felix și Bruno Fernandes, aceasta e situată ca favorită doar pe locul 8, având o cotă de 12.00 la Unibet, acesta fiind unul dintre cele mai utile pronosticuri fotbal.

  1. Champions League ( 20 octombrie 2020 – 29 mai 2021)

Grupele din acest eveniment au avut loc pe data de 20 octombrie 2020, finala desfășurându-se în Istanbul, pe data de 29 mai 2021, pe stadionul “Atatürk Olympic Stadium”.

Chiar dacă competiția a început după aproximativ o lună după data la care trebuia să se desfășoare de fapt și de drept, meciurile în acest an au fost destul de condensate. Atunci când ne gândim să pariem pe o echipă, Real Madrid este o simbioză interesantă în Champions League.

Chiar dacă această echipă s-a chinuit să ajungă în optimile de finală, nu trebuie ignorată. În competiție au rămas 16 cluburi, dintre care, Bayern Munchen este favorită și își vor apărea titlul primit în ediția trecută. Aceștia au o cotă de 3.75 pentru a câștiga din nou.

Nu uita să verifici pronosticuri fotbal azi înainte de a-ți face biletele.

  • Finala Europa League (22 octombrie 2020 – 26 mai 2021)

Anul acesta, Finala Europa League, ediția 2020/2021 se va juca în Gdańsk, Polonia, pe “Energa Gdańsk”, stadion care, deși trebuiau să găzduiască ultima fază a ediției precedente, a fost împiedicată de către pandemie, dând peste cap planurile UEFA. Finala va avea loc pe data de 26 mai 2021.

CFR Cluj, este singura echipă românească prezentă în grupe, dar din păcate aceștia nu au reușit să treacă de fazele eliminatorii. Au pierdut meciul decisiv împotriva celor de la Young Boys, în deplasare cu scorul de 1-2. Manchester United, Tottenham și Arsenal, sunt favorite în câștigarea competiției.

“Diavolii roșii”, deși au fost eliminați din grupele Champions League, au o cotă de 6.00 pentru a face ceva în Europa League.

  • România Liga I (22 august 2020 – TBD)

Este prima dată, din 2005/2006 încoace, când Liga I dă startul cu 16 echipe prezente. Sezonul va avea 30 de runde, iar campionatul va fi împărțit în play-off și play-out. În play-off, meciurile se vor juca tur-retur (10 etape), în timp ce, în play-out se va folosi o manșă unică (9 etape).

FCSB are un multiplicator de 2.25 fiind clasată pe primele locuri de către orice casă de pariuri, în timp ce, Universitatea Craiova are o cotă de 3.00 pentru câștigarea cupei, iar la sfârșitul listei, întâlnim și echipa CFR Cluj cu o cotă de 4.00.

Dacă știi să interpretezi aceste predictii fotbal pe care le găsești online, poți câștiga la pariuri sportive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu