5 ani de la Maraton Apuseni msg systems

Maraton Apuseni msg systems 2015 a adunat în stațiunea Muntele Băișorii peste 1000 de împătimiți ai alergării montane la un eveniment devenit deja tradiție în rândul maratoniștilor. Iubitori de alergare cu vârste cuprinse între câteva luni și 82 de ani s-au bucurat pe 30 mai de un eveniment de succes care a încununat 5 ani de colaborare între organizatorii Maraton Apuseni și echipa msg systems.
„msg systems România și-a adus aportul la acest eveniment atât la nivel de organizare cât și la nivel de echipă și sunt foarte încântat să văd că cele două entități reușesc să se completeze reciproc atât de bine. Simt că ne-am asumat acest rol de parteneri extrem de serios și privim acest eveniment ca pe un proiect de la care ne dorim un maxim de reușită”, a declarat Radu Jinga, Manager General msg systems România.

Radu Jinga,  ,   Manager General msg systems România

Radu Jinga, , Manager General msg systems România

Anul 2015 a reprezentat pentru echipa Maraton Apuseni msg systems o creștere considerabilă, atât la nivel de organizare, cât și la nivel de participare. Aflați la ediția cu numărul 5, organizatorii s-au bucurat de o creștere a numărului de participanți cu un procent de 40% față de edițiile anterioare. Ediția din 2015 a reușit să depășească, de asemenea, granițele României, fapt dovedit prin existența unor participanți de origine străină la eveniment. Noile provocări oferite participanților (proba de cros și proba family) au adus un plus de culoare întregului eveniment, reușind astfel să dea contur unei activități complexe, departe de agitația orașului. Succesul acestei ediții a fost încununat, de asemenea, și de înscrierea în ”Circuitul Carpaților”, o asociere a competițiilor de alergare montană cu scopul dezvoltării evenimentelor de acest tip, menținerea performanței la nivel de organizare, dar și creșterea nivelului de educație și a respectului față de natură, valorile locale, umane și sportive.

Maraton Apuseni msg systems_1

Maraton Apuseni msg systems a venit în acest an și cu o nouă propunere: crearea unui program de educație montană pentru zonele din Apuseni, care să includă tabere, activități destinate comunității, înregistrarea unei păduri seculare din zona Băișorii, dar și crearea unui centru de activități montane. Toți cei care își doresc să susțină această cauză sunt invitați să acceseze pagina: http://maratonapuseni.ro/doneaza unde vor găsi toate detaliile referitoare la acțiune.
Sunt încrezător în acest proiect și pot spune că vom susține și pe viitor acest eveniment alături de colegii mei de la msg systems România. Am reușit împreună să aducem proiectul pe drumul cel bun, deci, acum e timpul să ne îndreptăm spre dezvoltare. Mă bucură și faptul că începând de anul acesta Maraton Apuseni msg systems este mai mult decât un eveniment sportiv, începând astfel să se contureze și latura de responsabilitate socială/educație montană”, a mai adăugat Radu Jinga.

Maraton Apuseni msg systems_3

Așadar, Maraton Apuseni msg systems 2015 s-a încheiat cu succes și organizatorii au reușit să planifice deja și ediția pentru 2016, care se va desfășura pe 28 Mai. Toți iubitorii de alergare montană, și nu numai, sunt așteptați din nou să se înscrie la evenimentul din inima Apusenilor la una din cele 4 probe de concurs: maraton, semimaraton, cros și family. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmăriți și website-urile oficiale: www.maratonapuseni.ro și www.msg-systems.ro

msg systems România este activă pe piața din Cluj din anul 2008, având în prezent peste 200 de angajați. Din 2014 suntem prezenți cu un nou sediu și la Tg. Mureș. Ca furnizor și consultant de soluții și servicii IT compania activează pentru clienți de talie mondială din mai multe domenii: industria automotive (Audi, BMW, Daimler, WW), asigurări/reasigurări (Munich RE, Vienna Insurance Group, HDI, Allianz, Achema, ING, Nationale-Nederlanden, ADAC), domeniul financiar-bancar (Landes Bank Berlin, VW Bank), energie: E-ON, industria alimentară (DMK Milchkontor, Emmi).

Distribuie:

Postaţi un comentariu