Ziua Votului| Emil Boc: „Am votat cu cei care au modernizat Clujul”.

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Primarul în exercițiu al municipiului Cluj-Napoca a votat duminică dimineața alături de soția lui, Oana Boc, iar la final a declarat că a votat cu cei care au modernizat Clujul, îndemnându-i pe clujeni să iasă și ei la vot. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central, la ora 11, votaseră un procent de  9, 15% dintre cetățenii cu drept de vot din județul Cluj.

Emil Boc a votat duminică la secția de la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca. El a venit însoțit de soția acestuia, Oana Boc, dar și mai mulți colegii de partid printre care senatorul Alin Tișe, co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară sau europarlamentarul Daniel Buda.

”Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Îmi respect toți contracandidații și îndemn clujenii să meargă la vot”, a declarat la ieșire Emil Boc.

În 5 iunie, Emil Boc candidează pentru cel de-al patrulea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. La ora 11, prezența la vot în municipiul Cluj era de 6, 98%. Cea mai mare prezență la vot la ora 11 în județ se înregistra în localitatea Pruni, acolo unde votaseră 58% dintre persoanele cu drept de vot. La nivel național, prezența de vot la ora 11 era de 12, 04%.

În județul Cluj sunt eligibile pentru vot în data de 5 iunie 606.951 de persoane. 656 de secții de votare funcționează astăzi în județ, municipiul Cluj-Napoca având 181 dintre acestea. Cluj-Napoca are, de asemenea, și cei mai mulți alegători, în număr de 272.720, la care se adaugă 3356 de persoane înscrise pe listele suplimentare. În total, în județul Cluj, pentru alegerile locale din 5 iunie au fost tipărite peste două milioane de buletine de vot.

Postaţi un comentariu