Zilele Clujului, ziua a 2-a: super concert cu Delia, The Motans și proiecții video spectaculoase

Zilele Clujului continuă cu Delia, The Motans și mulți alți artiști. Concerte în Piața Muzeului și Parcul Central, Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, zonă de aventură în parc, Tabăra medievală pe str. Potaissa, regal folcloric și multe altele. Parada Zilelor Clujului va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00 în zona străzilor Napoca – Eroilor.

Mai multe și diverse bucurii, mai multă poftă de-a trăi! Un alt motto dedicat celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului surprinde multitudinea de evenimente care se desfășoară în Cluj-Napoca la acest sfârșit de săptămână și diversitatea lor. Programul este public pe www.zileleclujului.ro și include momente spectaculoase, multă emoție, evenimente culturale și activități ce surprind multiplele fațete ale comunității clujene – creativă, colorată și multiculturală.

Din program: vineri – concerte, spectacol de drone, artificii și proiecții video; sâmbătă – parada Zilelor Clujului, Midnight Snack, activități în tot orașul, Seara operelor clujene în Piața Unirii; duminică – Regal folcloric. Întreg weekendul: concerte în Piața Muzeului și Parcul Central, Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, expoziții la Turnul Croitorilor, Bookfest la Casino, Clujotronic la Casa Municipală de Cultură. Merită urmărită pagina de Facebook (Instagram sau TikTok) a Zilelor Clujului pentru informații despre toate activitățile. Evenimente au loc și la Iulius Parc (spectacolul Best of Broadway), în bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur, Piața Karl Liebknecht și multe alte locuri. 

 

Zilele Clujului 2022 îi are ca parteneri oficiali pe Terapia – O companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca și este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de peste 100 de companii, ONG-uri, universități, instituții și voluntari. 

 

De vineri, 7 octombrie, programul devine foarte intens: în Piața Unirii sute de elevi vor urca pe scena pentru un spectacol aparte, de la ora 17:00; de la 18:30 concertează Nicole Cherry, Compact, The Motans și Delia; la 21:30 începe spectacolul de drone, video mapping și artificii.

Sâmbătă, 8 octombrie va fi o zi plină:

  • la ora 17:00 începe Parada Zilelor Clujului în zona străzilor Napoca-Eroilor;
  • Piața Unirii găzduiește seara de muzică clasică ce reunește importante instituții de cultură: Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj și Academia de Muzică „Gheorghe Dima”; 
  • În Parcul Central continuă Festivalul Gastronomic Internațional, Festivalul de Vin, Târgul meșterilor populari, Festivalul multiculturalității cu expoziții și activități culturale – în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai;
  • Promenada cărților cu ateliere de pictură, desen, creație și multe alte activități pentru copii, în special la zona de aventură se desfășoară în parc;
  • Continuă concertele în Piața Muzeului și Parcul central, tururi ghidate, proiecții de filme etc.

Parteneri oficiali: Terapia – O companie Sun Pharma și Iulius Mall Cluj-Napoca.
Zilele Clujului 2022 beneficiază de susținerea următorilor parteneri principali: NTT Data Romania, Vodafone România, Accesa, Ursus.
Parteneri: Coca-Cola, Coral Impex, Autoworld – Dealer Autorizat Volvo, Moldovan Carmangerie, Farmec, Betfair Romania Development, msg systems Romania, Avangarde Software, PMA Invest.

Distribuie:

Postaţi un comentariu