Weekend cu vreme frumoasă în nordul Transilvaniei

Vremea bună va persista în acest sfârşit de săptămână în judeţele din nordul Transilvaniei.

Astăzi şi sâmbătă, în judeţul Cluj, cerul va fi senin, cu temperaturi maxime cuprinse între 25 şi 27 de grade. Duminică va fi înnorat parţial, iar valoarea din termometre nu va depăşi 23 de grade.

În Satu-Mare, pe parcursul celor trei zile de weekend, cerul va fi senin şi temperaturile vor fi cuprinse între valorile de 24 şi 27 de grade Celsius.

În perioada 26-28 iulie, vremea va fi călduroasă în Maramureş. Astăzi şi sâmbătă, termometrele vor arăta 25 de grade, în timp ce duminică, maxima va fi de 24 de grade.

Cele mai ridicate valori din acest weekend vor fi în judeţul Bihor, unde temperatura din termometre va ajunge şi la 28 de grade Celsius, pe parcursul zilei de mâine.

Astăzi, în judeţul Bistriţa-Năsăud, cerul va fi în cea mai mare parte senin, iar temperatura nu va depăşi valorea de 25 de grade. Sâmbătă, maxima va fi de 26 de grade, iar duminică termometrul va arăta 21 de grade Celcius, cu cer parţial noros.

Sălăjenii vor avea un weekend la fel de frumos ca în restul regiunii, temperaturile fiind constante în cele trei zile. Maxima nu va depăşi valorea de 26 de grade Celsius.

Distribuie:

Postaţi un comentariu