Vreme frumoasă în weekend, înaintea unei săptămâni cu ploi și cer noros

Pe transilvăneni îi așteaptă un weekend însorit urmat de o săptămână cu ploi și cer noros.

Weekend-ul 12-13 octombrie anunță o vreme frumoasă pentru Cluj-Napoca și regiunea de nord a Transilvaniei, numai bună de ieșit la o promenadă prin parc sau de participat la evenimentele pregătite în orașele din zonă. Meteorologii anunță însă că este doar liniștea dinaintea furtunii, săptămâna viitoare fiind rezervată ploilor și  vremii mohorâte, cu temperaturi mai scăzute decât cele cu care am fost până acum obișnuiți.

Weekend-ul va fi unul însorit și cald, ziua de sâmbătă aducând temperaturi maxime de peste 20 de grade Celsius, care se vor menține și  pentru ziua de duminică.  Seara ultimei zile libere din săptămână va anunța vremea din săptămâna următoare, cerul urmând să se înnoreze.

Luni, meteorologii anunță ploi sporadice în regiune, cu minime de 11 grade Celsius. Ziua de marți vine și ea cu posibile precipitații și temperaturi maxime de 19 grade, în timp ce ziua de miercuri va fi dominată de nori amenințători, care vin însoțiți de o maximă de doar 14 grade.

Noaptea de miercuri spre joi va aduce temperaturile aproape de limita înghețului, în zona de nord a Transilvaniei urmând ca termometrele să ajungă chiar și la valoarea de un grad Celsius.

Începând de joi, soarele revine la post, dar căldura se va lăsa așteptată în continuare, nopțiile fiind reci, cu temperaturi apropiate de limita înghețului. Weekend-ul următor aduce din nou vreme frumoasă și temperaturi de până la 20 de grade în zona de nord a Transilvaniei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu