Vrei să fii stewardesă? O companie aeriană recrutează, la Cluj, însoțitori de bord

Foto: travel.bart.la

Compania aeriană Qatar Airways recrutează pe 1 februarie, la Cluj Napoca, însoțitori de bord. Sesiunea de recrutare se va desfășura sub formă de Open Day și va avea loc în incinta Grand Hotel Italia. Intervalul orar în care candidații se pot prezenta este 9:00 – 17:00.

Pentru a face parte din echipa Qatar Airways, concurenții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: vârsta minimă 21 ani, să atingă cu brațul întins 212 cm, să aibă minim studii liceale, să fie apți din punct de vedere medical, să fie disponibili pentru relocarea în Doha, Qatar, să sociabili, cu bune abilităti de comunicare și de muncă într-o echipă multinațională.

Cei care doresc să concureze pentru un post de însoțitor de bord trebuie să poarte o ținută business și să prezinte la interviu următoarele acte: CV în limba engleză, copie după pașaport (doar pagina cu poza), o fotografie tip pașaport, o fotografie plan amplu și o copie după ultima diplomă obținută.

Mai multe detalii despre secțiunea de recrutare, găsiți aici.

De asemenea, pentru a-i pregăti pe doritori să treacă cu succes de interviul Qatar Airways, echipa Vreau să fiu stewardeză va veni pe 31 ianuarie la Cluj și va ține un workshop în acest sens. Detalii despre workshop găsiți aici.

Sesiunile Open Days sunt sesiuni de informare prin care participanții pot să își facă o idee despre ce înseamnă să lucreze pentru respectiva companie aeriană. În cadrul acestui tip de eveniment, se prezintă oraşul în care compania aeriană îşi are baza, destinaţiile de zbor şi planurile de expansiune. De asemenea, angajații companiei își vor împărtăși experiențele din timpul zborului.

Cum este viaţa de stewardeză poţi afla din povestea Nicoletei Gherman, fostă jurnalistă, zece ani stewardesă pentru cea mai bună companie aeriană a lumii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu