Voltaj deschide Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Târgul de Crăciun din Piața Uniri din Cluj-Napoca se deschide oficial,  vineri, 18 noiembrie, la ora 19.00, cu pornirea iluminatului festiv și cu un concert Voltaj.
Sub motto-ul ”Relaxare până-n zare/ Familion în sărbătoare”, din 18 noiembrie și până 31 decembrie, Piața Unirii din Cluj va fi gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, zâmbetelor, cadourilor, cântecelor, colindelor și a poveștilor la gura sobei.
Vineri, 18 noiembrie, pe scena din Piața Unirii vor urca cei de la Direcția 5, iar duminică, 20 noiembrie, fa fi un concert VIBES live band.
Tot duminică, “Apolodor” va fi la Poveștile de la Gura Sobei, iar de la ora 19:00 cei mici vor putea viziona teatrul de păpuși “Ursul Păcălit de vulpe”, oferit de Golden Party
Iată ce au pregătit organizatorii pentru ediția din acest an a Târgului de Crăciun:
???? CONCERTE: Printre cei care vor urca pe scenă în cele 45 de zile, sunt: Voltaj, Direcția 5, Alexandra Ușurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music, dar și alți artiști care vor fi anunțați în perioada evenimentului.
???? TRAMVAIUL LUI MOȘ CRĂCIUN: revine la Cluj-Napoca și anul acesta pe ruta Gară-Bucium (linia 101). Îmbarcarea va fi de la Gară (de la ora 16:00 sau de la 17:00) sau din stația Bucium (de la 16:30 sau 17:30). Potrivit organizatorilor, cei mici vor avea posibilitatea să îl întâlnească chiar și pe Moș Crăciun în acest tramvai special, în perioada 5-23 decembrie.
???? CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN va fi deschisă între 1 și 23 decembrie  și le va oferi copiilor posibilitatea de a meșteri o mulțime de lucrușoare împreună cu echipa Golden Party
???? CUTIA DE SCRISORI A LUI MOȘ CRĂCIUN va fi disponibilă în cadrul târgului pentru ca cei mici să poată depune scrisorile cu dorințele pentru Moș.
???? ROATA PANORAMICĂ le va oferi clujenilor posibilitatea de a admira zona centrală a Clujului de la o înălțime de 30 de metri.
???? CARUSELUL nu lipsește nici el în acest an de la târg.
???? CĂSUȚELE CU BUNĂTĂȚI vor fi în număr de 86 și vor fi pline cu bunătăți și cadouri de la producători locali.
???? POVEȘTILE LA GURA SOBEI vor fi prezente, în târg, în fiecare duminică de la ora 18:00, fix lângă brad, în Piața Unirii.
???? RADIOUL RĂCNETUL LUI RUDOLF poate fi ascultat online, din 15 noiembrie, iar la Târgul de Crăciun pe toată durata târgului
???? POVEȘTILE OAMENI MICI ȘI MARI: în fiecare seară, de la ora 21:00, pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun, te invităm la poveste, oferită de Oameni Mici și Mari.
???? PERSONAJE DE POVESTE vor anima târgul pe toată durata lui, astfel că aveți posibilitatea să îi întâlniți chiar pe  Minnie și Mickey Mouse, Pluto si Goofy, Leul Alex și Girafa Melman, Olaf și Pinguinii. Vor fi, de asemenea, doi moși, Crăciun și Nicolae, dar și animații stradale oferite de Golden Party.
Informații utile:
Târgul va fi deschis, de luni până vineri, între orele 11:00-22:00, iar în weekend: de la ora 11:00 până la 22:30.
Toate noutățile și evenimentele speciale din târg vor fi anunțate
Evenimentul este organizat de: Bigtime Production și Club Arena, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.
Colindat de Europa FM.
Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Costin Zoe says:

    La ce ora începe duminica seara 20 noiembrie 2022 concertul de la Târgul de Crăciun din piață Unirii Cluj Napoca? Cine canta și cât de tare? Nu găsesc nicăieri aceasta informație. Multumesc

Postaţi un comentariu