VIDEO | CFR Cluj vrea prima victorie în Conference League. Dan Petrescu se poate baza iar pe atacanți

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj joacă joi seara, în Gruia, a doua partidă din grupele Conference League, împotriva celor de la Randers, iar vestea bună e că Dan Petrescu poate conta în atac pe Omrani, Debeljuh și Alibec, refăcuți în urma accidentărilor suferite.

Dan Petrescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să se autodepăşească la meciul cu Randers.

N-am reuşit să văd atâtea meciuri câte mi-aş fi dorit ale adversarului. Un adversar care dacă termină în primele 3, 4 sau 5 într-un campionat ca Danemarca n-are decât să fie unul bun, organizat, disciplinat.

Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează numai pe fazele fixe, ar fi o greşeală să ne gândim că se vor baza numai pe faze fixe. Nu, au jucători de viteză, au soluţii mereu în atac. Per total au o echipă cu de toate şi din ce am înţeles antrenorul lor este cel mai dorit antrenor din Danemarca.
Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună, dar cu ajutorul publicului, cu spiritul sperăm ca toţi jucătorii să se autodepăşească, eu să-i motivez la maxim şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că avem mare nevoie să scoatem ceva în meciurile din Europa.

Cei trei atacanţi care au fost accidentaţi au revenit. Pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două. Acum au revenit toţi trei la antrenamente şi nu ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci, pentru că avem nevoie de ei ca de aer. Fără atacanţi n-ai cum să joci fotbal. Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine începe, cine intră pe parcurs. E îmbucurător că toţi trei au revenit pe teren.

Sunt convins că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Trebuie să aşteptăm pauza, sperăm să putem lucra cu jucătorii care sunt. Dacă în pauza următoare nu vor fi ghinioane şi toţi jucătorii vor fi valizi la întoarcere veţi vedea un alt CFR“, a declarat antrenorul campioanei României.

Partida din Gruia va începe la ora 19:45.

Conferința de presă susținută de Andrei Burcă și Dan Petrescu poate fi urmărită mai jos:

Distribuie:

Postaţi un comentariu