Vârstnic mort dup ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia

Echipajul SMURD nu a mai putut să-l ajute pe bărbat

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit, sâmbătă seara, după ce a căzut de la etajul al III-lea al unui bloc din Cluj-Napoca de pe strada Tulcea, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

„În aceste momente intervin la fața locului pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Se efectuează manevre de resuscitare pentru un bărbat care a fost găsit în stare de inconștiență, fără semnale vitale, și care se pare că a suferit mai multe leziuni în urma căderii de la înălțime”, au informat reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 17,50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Tulcea din Cluj-Napoca.

„La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 80 de ani, din Cluj-Napoca, echipajele medicale prezente aplicând măsurile de salvare specifice. Din nefericire, la scurt timp, s-a constatat faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul. Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu