Untold, ziua patru: The Black Eyed Peas au făcut publicul să plângă

Artiștii trupei The Black Eyed Peas, mult așteptați de participanții Untold 2018, au emoționat un stadion întreg când la finalul piesei “Where is the love” au spus de mai multe ori “România”, și-au exprimat admirația pentru fanii lor și au spus că visul lor a devenit realitate doar datorită unor oameni ca cei din fața lor.

Soliștii will.I.am, Taboo și apl.de.ap, alături de noua lor parteneră de scenă, s-au adresat de multe ori publicului pe parcursul celor 90 de minute de spectacol și și-au exprimat, în repetate rânduri, admirația pentru energia festivalierilor.

“Ne-ați zăpăcit mințile în seara asta! Ne așteptam ca seara asta să fie specială, dar nu ne așteptam să fie atât de specială, am avut o conexiune extraordinară”, au fost cuvintele lui will.I.am adresate publicului în pauza dintre două piese. De asemenea, în timpul show-ului, steagul României a fost afișat de către toți membrii trupei, care au promis și că vor duce numele Untold-ului peste tot pe unde vor concerta de acum.

Concertul The Black Eyed Peas pe scena Untold 2018 a fost singurul din Europa de anul acesta inclus pe lista turneului de promovare a noului album al trupei, “Masters of the Sun – The Zombie Chronicles”, după cum au transmis într-un comunicat organizatorii festivalului.

Trupa The Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 75 de milioane de copii în întreaga lume.

Distribuie:

Postaţi un comentariu