Unde putem găsi inspirație pentru organizarea nunții în această perioadă

Foto: Dan Bodea

Ca în fiecare an, lunile ianuarie și februarie sunt extrem de bogate în evenimente dedicate viitorilor miri. Dacă expoziția „Nuntă la Palat” și-a închis de curând porțile, miresele care nu au reușit să își aleagă rochia sau ornamentele favorite, pot face acest lucru chiar în acest weekend sau de ce nu, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Expoziția de Nuntă, Salonul Mireselor de la Expo Transilvania are loc în perioada 20 ianuarie – 1 februarie. Programul de vizitare este 12:00 – 20:00 (joi- sâmbătă) și 10:00 – 18:00 (duminică). Viitorii miri au ocazia de a câștiga premiile generoase puse în joc în cadrul Concursului Mirii anului 2015.

Evenimentul se doreşte a fi un eveniment expoziţional profesionist şi un instrument de ultimă oră pentru promovarea celor mai actuale tendinţe în organizarea de nunţi şi alte evenimente.

Pe durata acestei manifestǎri expoziţionale se vor desfăşura o serie de evenimente menite să ii inspire şi sǎ ii ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru ziua magică a nunţii lor: demonstraţii de coafură, machiaj, manichiură, demonstraţii de dansuri de societate, spectacol de muzicǎ şi tradiţii populare de nuntǎ.

Polus Wedding Days

Începând de vineri 13 februarie şi până duminică 15 februarie, clujenii sunt invitaţi la cea de-a treia ediţie a Polus Wedding Days, eveniment organizat de agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu centrul comercial Polus Center Cluj.

Polus Wedding Days este un eveniment special așteptat de îndrăgostiţii care au decis să pornească împreună pe același drum, având ocazia găsirii de soluţii viabile pentru nunta mult visată. Târgul este o expoziţie profesionistă ce reuneşte în spațiul său companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive.

Polus Wedding Days vine în întâmpinarea viitorilor miri cu produse şi servicii de profil dintre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbrăcăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusețare, florării, servicii de entertainment, restaurante. În cadrul târgului din 13-15 februarie de la Polus Center, se vor desfăşura diverse programe artistice, cât şi concursuri cu surpize şi premii pe măsura evenimentului.

Programul evenimentului este de vineri până dumincă, de la orele 10:00 – 22:00, iar accesul în cadrul târgului este gratuit. Pe parcursul întregului eveniment, vor fi organizate mai multe concursuri cu premii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu