Un pasager pe ruta Cluj-Napoca – Londra a fost coborât cu forța din avion după ce a refuzat să poarte masca de protecție

Foto arhivă: Dan Bodea

Un bărbat a fost debarcat de polițiști dintr-un avion care a plecat de la Cluj-Napoca spre Londra, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție.

În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o să avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam.

Nu eram foarte atent la ce se întâmplă, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: <<haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!>>.

Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a relatat un pasager

După ce personalul de bord a eşuat în negocierile cu bărbatul, a fost chemată poliţia. Dar nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă să-şi pună masca, astfel încât bărbatul a fost dat jos din aeronavă, în aplauzele pasagerilor, potrivit hotnews.ro.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Adri says:

    Au aplaudat ca prostii. Un om care a ales sa nu fie sclavul societatii. Bravo lui, sper sa isi recupereze banii de bilet, sa ii dea in judecata, sa numai aibe alti clienti.

Postaţi un comentariu