Un mort și cinci răniți într-un accident rutier în localitatea Stejăriș

Foto: Transilvania Reporter
O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe E81, în judeţul Cluj, după ce o dubă ce un autoturism a lovit un microbus care circula regulamentar. Unul dintre răniţi, aflat în stare gravă, a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la un spital din Târgu Mureş.
Accidentul a avut loc în localitatea Stejăriș pe drumul european E 81 la limita dintre județele Alba și Cluj. Potrivit autorităților, în accidentul ce a avut loc în jurul orei 12 au fost implicate un microbus de și un autoturism.
„Accidentul a avut loc în localitatea Stejăriș. Din primele informații pe care le avem, a fost implicat un microbus și un automobile. Cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele a fost preluată de elicopterul SMURD. O persoană a decedat și una a fost resuscitată, aflându-se în stare foarte gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.
Una dintre persoane a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la Tărgu-Mureș pentru a primi îngrijiri medicale.

Postaţi un comentariu