Un dezvoltator clujean de software deschide un nou birou în Oradea

Compania clujeană Fortech deschide un nou centru operațional în Oradea. Lansat în 4 aprilie, acesta devine cel de-al doilea centru operational și al cincilea birou alături de cele patru prin care firma operează la Cluj. Tot în această primăvară, conducerea companiei clujene mai vizează inaugurarea unui birou la Iași.

Noul centru operational va funcționa într-un spațiu închiriat în centrul de afaceri Oradea Trade Center.

„Fortech a crescut progresiv, de la an la an. Am construit sistematic, acumulând experință tehnică, am rafinat procesele interne, iar astăzi suntem pregătiți să ne extindem în alte zone geografice. Dezvoltarea constantă face partre din ADNul firmei”, a afirmat Călin Văduva, CEO Fortech. “Deschiderea unui nou birou la Oradea se înscrie în strategia noastră de consolidare a operațiunilor, pe care am adoptat-o în ultimii ani.  Totodată, reprezintă confirmarea angajamentului nostru de a oferi în continuare relații de lungă durată și servicii software de calitate clienților cu care lucrăm”, a completat Călin Văduva.

Echipa din Oradea s-a format prin cooptarea și valorificarea experienței de peste 12 ani a unei echipe de dezvoltatori care au activat până acum la sediul central al companiei, cărora li s-au alăturat noi colegi din Oradea.

Se fac angajări

„Echipa formată în ultimele luni la Oadea numără în prezent nouă persoane și ne așteptăm să se dubleze până la finalul anului. Urmărim să transferăm complet două dintre proiectele firmei în acest centru”, a precizat Alexandra Bayer, HR Manager Fortech.

La începutul anului 2016, Fortech a depășit pragul de 550 de angajați. Compania a înregistrat un ritm de creștere de aproximativ 20 de persoane pe lună, în anul precedent. Fortech deține trei divizii de business: una de software outsourcing, una soluții eCommerce și una axată pe dezvoltarea de produse software în cooperare cu startup-uri internaționale. Expertiza companiei acoperă domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nișă, testare automată și manuală.

„Vom continua să recrutăm în toate aceste arii”, a declarant Alexandra Bayer HR Manager Fortech.

Extinderea firmei în noi regiuni, vine în completarea planului de investiții recent efectuate la Cluj Napoca. Aici Fortech deține trei birouri închiriate și o clădire proprie de birouri, inaugurate în 2013. Aceasta a însemnat o investiție de peste 3, 5 milioane euro și concentrează în prezent o mare parte din activitățile firmei.

Postaţi un comentariu