Ultimele noutăţi din HR, management şi legislaţie, prezentate la Cluj, în cadrul HR Summit 2015

HR Summit revine în luna martie la Cluj-Napoca cu un format nou al conferinţei, care îi aduce împreună pe specialiştii de resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar şi pe cei care ajută la dezvoltarea sustenabilă a industriei business cu ajutorul capitalului uman.

Speakeri

Reprezentanţi din companii precum IBM, Bergengier, AVON, Banca Naţională a România sau Urgent Cargus îi vor pune la curent pe participanţi cu cele mai noi proiecte şi studii care au ajutat la dezvoltarea companiilor din care fac parte. Sub deviza „Mai mult decât o conferinţă.

Împreună suntem o comunitate”, HR Summit aduce la ediția din acest an peste 150 de participanți și 15 de speakeri printre care și Amalia Sterescu (Public Speaking School), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceștia din urmă le vor dezvălui participanţilor care sunt cele mai noi tendinţe de pe piaţă şi cum le pot implementa chiar ei în echipele din care fac parte.

Cu o structură nouă şi complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri şi prezentări cei prezenţi vor afla care sunt ultimele noutăţi din HR, management şi legislaţie.

Conferința de Resurse Umane HR Summit a debutat în Cluj Napoca, în aprilie 2013, iar în prezent se desfăşoară în oraşe precum Cluj-Napoca (26-27 martie), Timişoara (23-24 aprilie) şi Iaşi (22-23 octombrie).

HR Summit include şi o zonă expoziţională care vine în completarea conferinţei şi oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-şi expune portofoliile de produse şi oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanților posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii și produse de pe piata de HR internă și internațională.

Primii 30 de înscriși la aceasta ediție beneficiază de un discount de 25% la înscriere! Mai multe detalii aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu