UBB, o universitate regală

Decoraţia a fost înmânată în cadrul unei ceremonii organizate la Castelul Peleş.

Universitatea Babeş-Bolyai a primit, ieri,   25 martie 2015, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo, din partea Regelui Mihai al României,  pentru cooperarea interetnică în domeniul universitar.

Distincţia a fost acordată pentru activitatea actuală remarcabilă prin deschiderea către modern, prin profesionalism şi prin atragerea de parteneriate naţionale şi internaţionale care vin în sprijinul integrării ofertei sale educaţionale cu economia regională şi europeană, pentru sprijinul real pe care îl acordă studenţilor în procesul de integrare în piaţa muncii şi de dezvoltare a unor afaceri inovatoare în acord cu idealurile Uniunii Europene, fiind şi o rampă de lansare pentru nenumăraţi cercetători, profesori şi oameni de ştiinţă careu au dus renumele României în Europa şi în lume.

Decoraţia a fost înmânată în cadrul unei ceremonii organizate la Castelul Peleş, Universitatea Babeş-Bolyai fiind reprezentată de pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, preşedintele Senatului şi prof. univ. dr. Ciprian Marcel Pop, prorector pe competitivitate, formare continuă şi ID.

Postaţi un comentariu