U Cluj mai așteptă pentru promovare

Universitatea Cluj nu a reușit să obțină victoria în partida disputată, marți, împotriva celor de la Hermannstadt Sibiu, astfel că cele două echipe vor afla în ultima etapă care dintre ele promovează direct în Liga 1 și care merge la baraj.

În fața a peste 22.000 de spectatori aflați în tribunele Cluj Arena, clujenii au rata șansa de a promova direct fiind învinși cu 2-1. Sibienii au marcat prin de Paraschiv (min.14), Alhassan (min.67), iar clujenii prin Ilie (min.71).

Echipe de start:

„U” Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu – Balgiu, Romario Pires (cpt.) – M. Ciobanu (Hofman 34′), Tescan, Ely Fernandes – Boiciuc
Rezerve: Aur. Păun – Dobrescu, Gugu, Remacle, Haită, Alarcon, Val. Alexandru, I. Filip
Antrenor: Erik Lincar

FC Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica, Opruț – Alhassan, Mino Sota, Biceanu – P. Petrescu (cpt.)(Antoche 58′), D. Paraschiv (Buhăcianu 58′), Al. Oroian
Rezerve: Muțiu – Tomșa, Blejdea, Issah, Gab. Șerban, Bucuroiu, Hora
Rezerve: Marius Măldărășanu

Partida a fost arbitrată de brogada condusă de Sebastian Colţescu (Bucureşti), asistat de Adrian Popescu (Craiova) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea).

În ultima rundă a play-off-ului, Hermannstadt o întâlnește pe CSA Steaua, iar U Cluj pe Concordia Chiajna, pentru duelul cu Concordia. Ambele partide se vor disputa duminică, de la 16:00.

Pentru a obține promovarea directă, U Cluj are nevoie de o victoria în fața celor de la Chiajna, dar este nevoie și ca sibienii să piardă partida cu CSA Steaua. Hermannstadt are nevoie doar de o remisă cu CSA Steaua. La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu