Turneu de tenis caritabil la Cluj-Napoca

Turnel caritabil este organizat de Fundația Părinți din România

A cincea ediție a turneului de tenis caritabil din Cluj Napoca, Tennis Cup Părinți Clujeni, va avea loc sâmbătă, 20 septembrie 2014, de la ora 11:00, pe terenul Winners Tennis Club situat în Parcul Rozelor din oraș.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea face donații pentru continuarea şi în 2015 a proiectului „Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital. PEDITEL 1791 Cluj – Urgențe medicale copii”. Prin intermediul acestui proiect, părinţii pot obţine un sfat medical cu privire la o afecţiune de urgenţă, dar fără risc vital, a copiilor lor.

Competiția sportivă se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 18 ani (Tenis 10, Tenis 10 – 12, 12 – 14, 14 – 16, 16 – 18), adulților (nivel 5/începător – 9/performanță) și părinților jucători de tenis (dublu părinte-copil). Antrenorii sau instructorii de tenis nu pot participa la competiție. Taxa de participare la turneu este de 50 lei/jucător/categorie și reprezintă o donație în proiectul caritabil susținut în cadrul manifestării.

Înscrierile se fac până pe 20 septembrie la contact@parinticlujeni.ro, la telefon: 0726335273, la eveniment sau completând  acest formular .

Turnel caritabil este organizat de Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni. Organizația are misiunea de a coagula și cataliza interesele tuturor părinților din România, interese legate de o viață mai bună pentru copiii și familiile lor. Astfel, fundația funcționează ca suport pentru reprezentarea acestor interese și promovează valorile care duc la o viață mai bună pentru familiile și copiii din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu