Turcii de la Pegasus Airlines vor inaugura o cursă Cluj-Istanbul

Compania aeriană lowcost turcească Pegasus Airlines va opera zboruri regulate spre Istanbul de pe Aeroportul Internațional Cluj începând cu 2 iunie 2016.

Frecvența va fi de 3 zboruri pe săptămână, după următorul program:

Ruta de operare Ore de operare Zile de operare Tip aeronavă
Istanbul – Cluj (PC735) 13:30 – 15:20 _Marți_Joi_Sâmbătă_  

B738

Cluj – Istanbul (PC736) 16:00 – 17:45 _Marți_Joi_Sâmbătă_

Zborurile anunțate de operatorul aerian Pegasus Airlines pentru destinația Istanbul vor fi operate de pe Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen, al doilea ca mărime din Istanbul.

Baza de operațiuni a operatorului aerian turc, Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen, este unul din aeroporturile internaționale cu cea mai impresionantă dezvoltare recentă, el înregistrând în 2015 peste 28 de milioane de pasageri.

Compania aeriană Pegasus Airlines este lider pe piața aeriană low-cost din Turcia cu o rețea totală de 103 destinații din 40 de țări.

„Intrarea unei noi companii aeriene pe Aeroportul Internațional Cluj va aduce o nouă dinamică a turismului și a schimburilor comerciale în zona, odată cu promovarea relațiilor culturale și de afaceri între Turcia și România”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

„Suntem foarte încântați de acest nou operator aerian care va asigura pasagerilor nostri care călătoresc în Orientul Apropiat mai multe opțiuni pentru destinații din această regiune. Totodată prin toate strategiile noastre vom continua să extindem rețeaua operatorilor aerieni, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor noștri”, a precizat şi David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj.

De pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj  vor fi operate în 2016 zboruri regulate de pasageri ale următoarelor companii aeriene: Tarom, Lufthansa, Wizz Air , LOT Polish Airlines, Blue Air, Vueling și Pegasus Airlines.

Citeşte şi  Cluj-Napoca – Istanbul, în premieră de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Postaţi un comentariu