The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra și Sigur Ros vin la Electric Castle 2023

The Chemical BrothersIggy Pop, George Ezra, Sigur Ros se află pe lista primilor 30 de artiști anunțați pentru ediția a noua a Electric Castle care va avea loc, la Bonțida, în 19 – 23 iulie 2023.

The Chemical Brothers era numele care lipsea din portofoliul EC pentru a întregi seria marilor artiști din stilul big beat prezenți în festival, de-a lungul timpului. Sunt puține trupe ce
reușesc să se păstreze foarte populare deși muzica lor e la limita avangardei, dar cei de la The Chemical Brothers fac aces lucru, fără niciun efort, de peste 20 de ani. După 6 premii
Grammy și hit-uri precum „Galvanize”, „Go” sau „Believe”, britanicii rămân aceiași oameni obișnuiți, ce creează muzică neobișnuită pentru milioane de fani din întreaga lume.

George Ezra ajunge prima oră în România într-un moment special al carierei sale. După două albume cu succes imediat, chiar de la piesa de debut „Budapest”, Ezra atinge examenul maturității cu proaspăt lansatul „Gold Rush Kid”. 2023 va fi anul în care Ezra se va retrage din lumina reflectoarelor, ceea ce face concertul de pe scena principală de la EC de neratat.

Iggy Pop, starul care a inspirat generații de muzicieni, personaje de film, biografii (oficiale sau neoficiale) ajunge la Bonțida. Inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupa sa de debut, The Stooges, deținător al unui Grammy pentru întreaga carieră, „nașul stilului punk” se pregătește să lanseze un nou album, iar „Frenzy”, primul single deja pe piață, ne garantează că la Electric Castle vom vedea un Iggy Pop în cea mai bună formă a sa din ultimul deceniu.

 

 

Trupa islandeză Sigur Ros, Nothing But Thieves și  Pendulum revin, în acest an la Bonțida.

Line-up-ul anunțat până acum este disponibil pe electriccastel.ro.

Tot aici sunt disponibile și toate informațiile despre abonamentele la un preț special care au fost puse deja în vânzare și care mai pot fi cumpărate până în 20 decembrie cu 129 Euro + taxe. Până la aceeași dată, publicul poate să aleagă și varianta de a achiziționa abonamentele în rate lunare.

Organizatorii au anunțat noi opțiuni de cazare în Glamping – o zonă din EC Village dedicată exclusiv structurilor speciale. Variantele includ cazări pentru 2 sau până la 7 persoane în căsuțe, igloo-uri sau corturi gata amenajate, toate în număr limitat. Variantele de cazare în propriul cort sau rulotă sunt încă disponibile, la fel și noul car camping. Toate detaliile, pe www.electriccastle.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu